What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Asklipieion_Vita

Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις διαφορες του chord c-line σε συγκριση με το αντιστοιχο της wireword luna.Σε ενα συστημα που θελεις να μειωσεις τις υψηλες συχνοτητες και να ακουγονται πιο μαλακές ή θαμπές, μηπως θα ηταν καλυτερο το wireworld luna που συμφωνα με τον gk500 εχει ενα πεπλο πανω στον ηχο? Tωρα εχω τα καλωδια με τα οποια συνοδευοταν το cd player απο το εργοστασιο.Ευχαριστω.

Username

2 Replies

gk500

Είχα τα wireword Stream και Luna. Σε σχέση με τα Chord είχαν πιο μαλακό ήχο και έδιναν μικρότερη ανάλυση στις μικρολεπτομέρειες. Επισης το μπάσο ήταν πιο αδύναμο. Τα Chord είναι αρκετά διάφανα καλώδια και δίνουν boost σε όλο το φάσμα από χαμηλά μέχρι ψηλά. Στις κακές ηχογραφήσεις τα βγάζουν όλα στη φόρα, το οποίο είναι και καλό και κακό.
Τα επόμενα που θα πάρω να δοκιμάσω είναι τα αντίστοιχα Supra του κατοστάρικου. Σύμφωνα με αυτά που έχω ακούσει να λένε, ταιριάζουν πιο πολύ στη περιγραφή σου.

1 Comment

Andreas_South

Ευχαριστω πολυ!!Τωρα ειδα το μηνυμα σου.Αρα τα luna ειναι καλη περιπτωση αλλα απο οτι λες τα supra dual rca ειναι ακομα καλυτερα για μενα (θελω και βαρυ μπασο αλλα το βασικο ειναι να μαλακωσει ηχος).Εχει πολυ αναλυση το cd player που εχω, αρα δεν ειμαι για τα chord.Tσιμπησα για τα chord γιατι μερικοι στο futureshop,uk.com λεγανε οτι μαλακωσε ο ηχος τους στις ψηλες και δυναμωσε το μπασσο.......Αυτα τα supra λες??https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxos-HiFi-Kalodio-RCA-Supra-Dual-1m. Αν τα εχεις παρει τα supra πως παιζουν σε συγκριση με τα luna?Εχω supra καλωδια ηχειων απο το 2018.Ειναι αψογα!

Username
HWinfo

Δε γνωρίζω το wireworld luna αλλα μπορώ να συγκρίνω το chord c-line με το chord ClearwayX rca interconnect και να πω ότι το c line ειναι σίγουρα πιο μαλακο και ησυχο στις ψιλές, δεν χανει λεπτομερεια και ο ήχος του είναι πολυ φυσικός και απολαυστικοτατος. Νομιζω οτι η chord ειναι μια εταιρεία η οποία πρωτα απ ολα δινει βαρος στη μουσικοτητα οπότε μπορεις να παρεις το c line άφοβα κατ εμέ. Θα το λατρεψεις για τη τιμη του και υπαρχει περιπτωση να μην αναζητήσεις κατι παραπάνω για αρκετο καιρο γιατί ειλικρινά θα διαπιστωσεις οτι δεν υστερει σε κανενα τομέα. Αν η πηγή σου δίνει πολλή λεπτομέρεια κλπ (και τα ενισχυτικα σου και τα ηχεια σου επισης) ε τότε ανεβα στο μοντελο clearwayx rca. Νομίζω οτι το c line ομως θα σε ικανοποιήσει απόλυτα και η διαφορά απο τα καλωδια που συνοδευοταν το cd player θα ειναι αισθητή και θα είναι ενα καλωδιο το οποίο θα μπορέσει να σταθεί σε αρκετες αναβαθμισεις πηγής-ενισχυτη και ηχειων.

1 Comment

Username