What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Andreas_South

Γεια σας.Το συστημα μου ειναι marantz cd-6006 kai yamaha a-s501.Απο μεσαιες-πριμα ειμαι πληρης.Θα ηθελα πιο βαθυ/βαρυ μπασσο ομως.Η μια λυση ειναι καλωδιο οπτικης ινας που αποδεδειγμενα (απο δοκιμες που εκανα με το dvd player που ειναι συνδεδεμενο με coaxial καλωδιο), οπου το dac του γιαμαχα δινει καλυτερο μπασσο.Η αλλη ειναι καλυτερο interconnect rca (τωρα παιζει με το καλωδιο της μανας του).Θα δωσει το chord καλυτερο μπασσο??Επισης μηπως ενισχυσει τις μεσαιουψηλες και γινει bright sounding??

Username

1 Reply

mtf123

Αναλόγως ποιο dac είναι πιο ποιοτικο. Αν είναι του yamaha η καλύτερη σύνδεση είναι με coaxial, οχι οπτική (αν υποστηρίζεται βεβαια από τον ενισχυτή και το player). Σε περίπτωση αναλογικής σύνδεσης, το συγκεκριμένο κσλωδιο rca είναι σίγουρα κλάσεις ανώτερο από το απλό, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι το πιο βασικό της σειράς. Καλή αρχή !

1 Comment

Andreas_South

Η coaxial εισοδος του ενισχυτη ειναι "πιασμενη"απο το dvd player.Γι'αυτο αναγκαστικα σκεφτομαι για optical cable.Αρα δεν ειστε σιγουρος αν το chord c-line θα μου δωσει καλυτερο μπασσο.Ευχαριστω.

Username