Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bill_kalpap45

παιδια αυτην η μπαταρια κανει και για το ulefone paris lite ???

Υ.Γ
παιδια μην αγορασετε ulefone η μαρκα ειναι χάλια. Αγορασα το ulefone paris lite το οποιο ειχε προβλημα απο την αρχη , καθως δεν επιανε καθολου ιντερνετ, και εμφανιστικε σταδιακα προβλημα με την μπαταρια , η οποια φουσκωσε στουσ πρωτους 2 μηνες , με εποτελεσμα στον 2ο μηνα να ηθελε φορτιστη για να δουλεψει , και στον τριτο να μην δουλευει καθολου. Αυτο το προβλημα το ειχαν ολοι με αυτο το μοντελο , γραψτε το στο ιντερνετ και θα δειτε . Βέβαια η εταιρεια το αντιμετωπισε αποσυροντας το μοντελο , ετσι τελος καλο ολα καλα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

DimitrisKavra5

Εγώ είμαι κάτοχος του ulefone s7 από τις αρχές του Μαϊου του 2018. Μετά από συχνή χρήση του κινητού οφείλω να τονίσω ότι τα αξίζει τα λεφτά του. Αρχικά χρησιμοποιώ το κινητό εδώ και 1,5 χρόνο. Εκτός από την τραγική φωτογραφική μηχανή που διαθέτουν όλα τα κινητά στο συγκεκριμένο εύρος τιμής, ίσως να εντοπισθεί ζήτημα με τις ταχύτητες του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παράλογες απαιτήσεις από το κινητό αυτό, διότι όπως προείπα πρόκειται για μια επιλογή που γενικά αξίζει (με βάση τα λεφτά που κοστίζει). Ο επεξεργαστής του κινητού τηλεφώνου είναι μέτριας-θα έλεγα- ταχύτητας κάτι φυσιολογικό εάν αναλογιστούμε τις δυνατότητες της συσκευής

Όνομα χρήστη