παιδια καλησπερα και απο εμενα!!!
Θελω να κανω και γω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα μηχανηματα της synology γιατι θελω να μπω σε διδαδικασια αγορας nas και δισκου.
Προσφατως αγορασα μια lg tv ( https://www.skroutz.gr/s/18480986/LG-55SM9010.html ) και με χαρα διαπιστωσα οτι εχει μεσα το plex.ειχα χρονια να το χρησιμοποιησω και ειπα να το κανω με τον σωστο τροπο,δηλαδη χωρις ανοιχτα pc.
Εχω διαβασει τα καλυτερα για τους nas της synology και θα ηθελα να μπω στην διαδικασια αγορας ενος τετοιου δικτυακου server αλλα σε μια νορμαλ τιμη( π.χ. η τιμη του Synology DS218play ειναι το ταβανι μου).Η απαιτηση μου ειναι μια και ερωτησεις που εχω ειναι πολλες.Σε οσες μπορεσετε απαντατε μηπως βγαλω καμια ακρη :)
Aπαιτηση:
Θελω να μπορω να δουλευω το plex απροβληματιστα ακομα και εαν θελω να δω κατι σε 4k αναλυση.
Ερωτησεις:
1)Μπορω, εαν ο nas που θα προτεινετε εχει δυο slot για αρχη να βαλω εναν δισκο λογω ελλειψης budget???
2)Τι δισκο μου προτεινετε? 4tb θα ηθελα
3)επειδη δεν εχω ιδεα ,τι καταλωση μπορει να εχει εαν ειναι ανοιχτο 24/7.
Ευχαριστω παρα πολυ !!! :D
2 Σχόλια
Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου φιλε μου.
Ξεκινησα αγοραζοντας εναν δισκο "Red" της "Western Digital" και το μηχανημα θα αγοραστει τις επομενες ημερες .Θα σε ενημερωσω για το εαν μπορει να κανει streaming σε 4κ για να γνωριζεις
Άψογος. Λογικά δεν θα έχεις θέμα με το 4Κ. Το αναφέρει και στα specs ότι το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει transcoding 4K (maximum resolution: 4K (4096 x 2160);)