Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Bill_Anagnostou

Κακα υλικα, κακες καμερες, κακη μπαταρια, κακο ηχειο. Δεν φαινεται για high end τηλεφωνο. Εγω προσωπικα δεν θα εδινα πανω απο 250-300€ γι' αυτο. Στην τιμη που ειναι (500€) υπαρχουν δεκαδες καλυτερες επιλογες. Οσοι σκεφτεστε να αγορασετε το συγκεκριμενο, θα παρακαλουσα να το ξανασκεφτειτε, και φυσικα να αποφυγετε τις κριτικες των fanboys. Αν θελετε κατι με ποιοτητα αναλογη της τιμης, δειτε τα g7, v30 και pocophone, mi8, op6 απο εξωτερικο.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

GEORGIOS_PAPADOPOULOS39

1) 4k οταν to mi8 kai pocophone exoun 1080p (prwsopika mou aresei h xiaomi) to g7 kai v3 pou exoun 2k alla 4gb kai otan to razer phone 120hz o8onh enw to rog phone pou antagvnizetai me ta razer exei mono 90hz kai 1080p?
2) pou eides thn kakh mpataria re 4000 mah sou leei kati re sigoura 8a jodeytai pio grhgora ka8ws einai 1 apo ta mono 2 kinhta pou exei 120hz kai 4k
3) pou eides ta kaka ulika re file ti h8les metal unibody?
4)exei dolby atmos hxeia kai ta 8ewreis xalia +yposthrijei razer
5) twra gia thn kamera e re file phgene se p20 pro kai episis gt lete thn razer oti ta kostologei???Px(to blackwindow x chroma to exei 130 enw ths corsair to k95 platinum to kostologei apo to official site 200) αντε το εχετε γ**σει το θεμα με την razer και ερχεστε εδω και μας τα σπατε

Όνομα χρήστη