το xiaomi blackshark εχει τα ιδια χαρακτηριστικά στην μιση τιμη ...παρτε το χαμπάρι ,το ονομα πληρωνετε....εχω δει οτι και σε ακουστικα,μικροφωνα κλπ κλπ ..η razer εχει υπρβολικα υψηλές τιμες..δεν λεω οτι δεν ειναι καλη εταιρια απλα υπερτιμημενη
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
το xiaomi blackshark εχει τα ιδια χαρακτηριστικά στην μιση τιμη ...παρτε το χαμπάρι ,το ονομα πληρωνετε....εχω δει οτι και σε ακουστικα,μικροφωνα κλπ κλπ ..η razer εχει υπρβολικα υψηλές τιμες..δεν λεω οτι δεν ειναι καλη εταιρια απλα υπερτιμημενη
2 Απαντήσεις
Ξεκινάμε από τα βασικά.
Το Black Shark Δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα. Και μέχρι να έρθει επίσημα, θα έχει έρθει το Πάσχα. Άρα και να το δεις σε κάποιο μαγαζί, δεν έχεις το Service.
Είμαι μεγάλος Xiaomi Fan (για παράδειγμα, τα παπούτσια μου είναι Xiaomi :P ) και το Black Shark ηταν η πιο απογοητευτική κίνηση της Xiaomi για το 2017-2018 για να φάει μερίδιο από την πίτα των Gaming Smartphones.
Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με μία πρώτη ματιά αλλά κανένα κοινό στο Gaming κομμάτι.
Όπως 120Hz οθόνη (trust me , σαν χρήστης 144Hz Οθόνης στο PC Μου , μέχρι και το να ψάχνω στο google είναι ευχάριστο ).
Όπως Stereo Speakers με διπλό Amplifier
Όπως PPI .
Όπως 24bit ήχου.
Εύκολο να βγεις να "κράξεις". Μετά να σου πουν το γιατί είσαι λάθος και να πεις "είναι η γνώμη μου" , ενώ λες "Πάρτε το χαμπάρι" προσπαθώντας να περάσεις τη γνώμη σου στους άλλους.
Wow, δε το ηξερα οτι ΚΑΙ το Black Shark εχει οθονη αναλυσης 2Κ και ανανεωσης 120Hz.
Α, λαθος... δεν εχει κανενα απο τα δυο.
3 Σχόλια
Κοίτα φίλε μου δεν χρειάζεται να γινεσαι ειρωνικός...προσωπική μου γνώμη αυτή ...και όπως είπα αν όχι όλα ..τα περισσότερα προϊόντα της razer είναι υπερτιμημενα...εγώ σε ένα τηλέφωνο κοιτάω να έχει μια καλή σχετικά ανάλυση και κάμερα..και ένα καλό επεξεργαστή ...τώρα να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο απλά για να βλέπω 2κ βίντεο στο youtube μου είναι αδιάφορο ...και για εμένα η καινούργια μόδα των gaming κινητών είναι μια βλακεία και μισή ...σαν σύνολο αν βάλεις και τα συγκρίνεις τα δύο αυτά τηλέφωνα θα δεις πιο συμφέρει παραπάνω ...τώρα αν εσύ γουστάρεις razer κάτι που δεν είναι κακό,ο καθένας έχει τα γούστα του και σεβαστό αυτό, μπορείς να το πάρεις αν έχεις την οικονομική δυνατότητα.
Οκ, σε αυτο συμφωνω. Και εμενα αδιαφορα μου ειναι τα 2Κ στο youtube (ουτως η αλλως, και οι ταχυτητες του internet στην Ελλαδα ζοριζονται με αυτο). Είναι σωστο ομως να εξηγησεις οτι ισως δεν ειναι τα ιδια τα specs, αλλα η ιδιαιτερότητα της οθονης του Razer που το κανει τοσο ακριβο. Οπως και σε ολα τα smartphones, η οθονη ειναι το πιο ακριβο εξαρτημα, και οσο πιο τελευταια τεχνολογια ενσωματωνει, τοσο πιο ακριβο θα καταληξει να ειναι. (Δυστυχως τα Xiaomi εχουν σχετικα μετριες οθονες, το λεω εχοντας περασει απο το Redmi Note 4, μοντελο του 2017, που ειχε χειροτερη οθονη απο το Galaxy S4, μοντελο του 2013. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, ισως αυτο να συμβαλλει στο χαμηλο κοστος κατασκευης και πωλησης τους.) Οποιοδηποτε κινητο δεις με αναλυση 2Κ σε ποιοτικη οθονη, θα κοστισει γυρω στα 800 ευρω, και η καινοτομια με τα 120Ηz που μπορει να βγαλει το Razer Phone το κανει επιπλεον ακομα πιο ακριβο. Ειναι αυτη η καινοτομια που πληρωνει παραπανω καποιος σε αυτο, η οποια οταν γινει mainstream, σιγουρα θα κοστιζει αρκετα λιγοτερο.