Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mad Khät

τα (+) του κινητου ειναι απλα οτι εχει 8GB RAM, Dolby Atmos Surround 2 Stereo Speaker, 120Hz IGZO IPS Display..
τα ( - ) ειναι οτι εχει Bulky παλιο style με 73% Body to Screen Ratio.. (τα σημερινα εχουνε ~80%+ με edge Screen), Καμερα που ειναι χαλια, δεν εχει Headphone Jack αλλα εχει μεσα στο κουτι USB Type-C to Jack καλωδιο..
και εχει αλλα μικρα πραγματα που ειναι απλα οκ. (βασικα ολοι χρησιμοποιουμε ακουστικα για να μην ενοχλουμε τους αλλους διπλα μας, τι να κανεις τα Speakers?)

το κινητο ειναι για αυτους που δεν εχουν προβλημα η δεν τους νοιαζει το "μοντερν στυλ" edge η Bulky τετραγωνο..
θελουν απλα να παιξουνε και να εχουν Full Performance στα Games με πολυ καλο ηχο στα Βιντεα σαν Home Cinema style..
αλλα προτιμω να παρω το Samsung Galaxy S8 που εχει ~490 ευρω που διστυχος δεν εχει Dolby, ουτε την οθονη 120ΗΖ και μονο με 4GB RAM
(το S9 εχει Dolby, αλλα ~990 ευρω με AI καμερα)

Razer τωρα αρχισε με τα Smartphones, καλυτερα να περιμενω ακομα 2-3 χρονια για το καινουριο κινητο τους παρα να παρω αυτο..
ειμαι σιγουρος οτι το καινουριο τους κινητο θα γινει σουπερ και για καθημερινη χρηση..

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Konstantinos_Koskeridis

Η κάμερα ήταν "χαλια" στην κυκλοφορία του.
Κάποια Updates Μετά είναι αξιοπρεπέστατη και με GCam είναι αρκετά καλύτερα. Ναι σίγουρα δεν είναι Σαν άλλα flagship Αλλά παράλληλα δεν είναι και αυτό το main focus του κινητού.
Τα Speakers τα έχεις για ταινίες, για να παίζεις κτλπ. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο PUblicly τις συσκευές μας :P

Από εκεί και πέρα συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω

(κάτι άσχετο και σχετικό. η ΑΙ κάμερα μόνο εμένα μου φαίνεται το "χειρότερο marketing trick" για το 2018; :/ )

Όνομα χρήστη