What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
lina-maggy

Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε τι 1)μεγεθος βελονες χρησιμοποιησατε, 2)αν ποναει, 3)αν κανετε χρηση αναισθητικης κρεμας πριν και τελικα τι διαφορα ειδατε στο δερμα σας?
Επισης τελικα κρεμα βαζετε πριν η 10 λεπτα μετα την χρηση? Στα vibeo λενε τιποτα πριν και 15 λεπτα μετα κρεμα, ενω σε αλλα λενε οτι 10 λεπτα μετα κλεινουν οι ποροι.
τέλος, αν δεν υπηρχε η παραμετρος του κοστους θα προτιμουσατε dermapen?
Σας ευχαριστω πολυ.

Username

1 Reply

deep purple

έχω αυτό το προϊόν ένα χρόνο περίπου.. Έχω κανονικό προς ξηρό δέρμα..Και αρκετά ευεστιτο. Ο λόγος που επέλεξα ένα τέτοιο προϊόν ήταν για να κάνω μια φορά στο τόσο μια ποιο βαθιά ενυδάτικων μαζί με χρήση φυσικών εντατικών ελαιών.. Η διαδικασία είναι απλή.. Καλή αποστηροση με καθαρό υνοπμευμα πριν και μετα τη χρήση του derma roller..Στο πρόσωπο κάνω ένα απαλό καθαρισμό με ένα απαλό προϊόν (κ ποτέ με καθαρό υνοπνευμα)..στη συνέχεια σκουπίζω και αρχίζω να περνάω το Ρολλερ 4 φορές κάθετα και διαγώνια..οκ πονάει λίγο.. Αλλά υποφέρτα. (Το πρόσωπο κοκκινίζει πολύ.. Και θέλει περίπου 3-4 ώρες για να υποχωρήσει η κοκκινηλα..οπότε καλύτερα να γίνετε βράδυ πριν τον υπνο) Μόλις τελειώσω με το Ρολλερ προχωράω στην εφαρμογή τον ενηδατηκον προϊόντων!! Σιγουρα θελει 2-3 εφαρμογες για να δεις καποιο αποτελεσμα..και τα αποτελεσματα δεν θα φανουν απο την επομενη μερα,αλλα της επομενες μερες γτ το δερμα θα εχει δημιουργησει κολαγονο για να θεραπεύσει το δερμα στα σημεια που περασαμε το ρολλερ.. 2 φορες τον μηνα ειναι αρκετα για την ενηδατοση που χρειάζομαι..Εάν ο σκοπός της χρήσης είναι για θεραπεία ακμής..Πρέπει όπως δηποτε να το συνιστησει δερματολόγο..! Συγκριτικά με dermapen θεωρώ ότι το derma roller είναι καλύτερο!

Επεξεργάστηκε στις 20/05/2020 22:02Επεξεργασία (απομένουν

2 Comments

lina-maggy

Καλημερα rafal, σε ευχαριστω πολυ. Οι 3-4 ωρες δεν εχουν καμια σχεση με το μισαωρο που λενε οτι φευγει η κοκκινιλα. Προσπαθω να καταλαβω ομως, τι μηκος ακιδες εχει το μηχανημα. Απο την περιγραφη φαινεται σαν μια κεφαλη με διαφορα μήκη απο ο,25 - 1,5. Αν ειναι ετσι ομως οι μικρες πως φτανουν την επιφανεια? Δεν χρειαζεται αρκετη πιεση? Τι βελονες χρησιμοποιεις εσυ? Το ψαχνω τοσο πολυ γιατι εχω την ταση να μελανιαζω ευκολα και να αφηνω σημαδι για μήνες οταν ελαφρως γρατζουνιστω και φοβαμαι λιγο. Σιγουρα βεβαια με βοηθησες να ξεκαθαρισω το τοπίο και δεν θα κανω την πρωτη δοκιμη στο προσωπο.

deep purple

Καλημέρα lina.. το δικό μου είναι το 0.15 .. σε αυτό το νούμερο,με το μάτι σχεδόν δεν διακρίνονται η βελονιτσες..στην αφη της εσθανεσε καλα!Όχι δεν θέλει πίεση.. αντίθετος.. πολυ απαλο περασμα. Τα μεγάλα νούμερα βελόνας δεν είναι για πρόσωπο Αλλά για σώμα.. πχ για σημεία με ουλές.. Για κυτταρίτιδα κλπ.. Στο εμπόριο πουλουντε και σε σετ πόλων κεφαλών.. ανάλογα με την ανάγκη επιλέγεις..!!

Username