What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
KostasXD1234

με ποιό amp/dac προτείνετε? για παιχνίδια και μουσική

Username

2 Replies

Tripokaridos/Head-fi

Ολοι κανουν για Παιχνιδια και μουσικη , απλα στα Παιχνιδια αν θες μπορεις να βαλεις καποιο προγραμα Surround Dolby DTS κτλ κτλ.

Οσο εχει να κανει για amp/dac, αν θες κατι φορητο τοτε το IFI micro, nano ειναι τα καλυτερα που εχω ακουσει και τα αγαπημενα μου.
Απο εκει και περα υπαρχουν τα ποιο φτηνα Ifi zen , Ifi hip dac τα οποια ειναι καινουργια αλλα σιγουρα ποιο αδυναμα σε UNBALANCED συνδεση ... Αν ομως συνδεσεις τα HD 660s Με το καλωδιο 4.4 Balanced Που εχουν μεσα με τον IFI ZEN, HIP Που εχουν Balanced 4.4 τοτε ναι μπορεις να παρεις αρκετη δυναμη .

Αν θες κατι ακομα ποιο φτηνο ειναι ο K5pro Που ειναι πολυ δυνατος και οδηγαει και Planars απλα προσωπικα πιστευω δεν εχει την ποιοτητα του ηχου των IFI , επισης υπαρχουν καποια πολυ πολυ χαμηλα παρασιτα οταν στριβεις το Volume knob.

7 Comments

KostasXD1234

Tελικά πήγα για το JDS LABS Element II. Πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και την "δύναμή" του στο να τροφοδοτεί τα ακουστικά.

Tripokaridos/Head-fi

Φοβερος οντος, το κουμπι έντασης ειναι σαν τον Κ5pro ? Αναλογικος ?
Διοτι ακουω ενα μικρο θορυβο οταν γυρνάω την ενταση.
Παντος αν θα ειχα εναν μονο αυτον υα αγοραζα το jds labs 2

KostasXD1234

Το αγόρασα από την επίσημη ιστοσελίδα τους. Ήρθε απο Αμερική, οπότε και πλήρωσα τα κέρατα μου στο τελωνείο να ξέρεις. Δεν μπορούσα να κάνω κ αλλιώς.

nikosgalanakopoulos

Για δωσε μας λιγο εμεπιρια σε συνδυασμο με τα 660s αν δεν κανω λαθως.
Εκτος απο μουσικη που πρεπει να ειναι σε κορυφαιο επιπεδο, για παιχνιδια ειμαι καλα με αυτο τον συνδυασμο???

KostasXD1234

Ναι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον ήχο για παιχνίδια, για μουσική, για ότι θες, δεν είμαι audiophile για να μπορέσω να σου περιγράψω παραπάνω αυτό που ακούω, αλλά σίγουρα δεν είναι σαν να ακούς ήχο από ένα κοινό DAC, πολύ "ζεστός" ήχος. Και σίγουρα πολύ δύναμη για να τροφοδοτήσει άνετα οποιαδήποτε ακουστικά. Πόσο μάλλον τα HD 660s.

Username
johnpap35

Για χαρά και χρόνια πολλά.Εξαρτάται απ'το πόσο θέλεις να δώσεις.Τα HD660S ανεβαίνουν σε ήχο με καλύτερο εξοπλισμό αν και είναι σχετικά ευκολοδήγητα.To LG G7 τα οδηγεί σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και είναι και μουσικό αλλά αν θες μεγαλύτερη soundstage και λεπτομέρεια/διαχωρισμό οργάνων δες προς chord mojo/iFi Audio Micro iDSD/Aune S7 Pro.Στα 1000+ YULONG DA10 και RME ADI-2 DAC(πολύ καθαρότητα και λεπτομέρεια αν δε σε ενοχλεί ο κάπως κλινικός ήχος).Στα 2000+ Mytec Brooklyn+ πολύ καλή συνέργεια με studio ήχο και ifi idsd pro.

Σε Daps κοίτα σε Fiio M11/Pro,ibasso DX160/220,Sony WMA(ουδέτερο,καλή λεπτομέρεια),Cayin N6II(ζεστό,μουσικο).Καλές αγορές!

3 Comments

Tripokaridos/Head-fi

Χρονια πολλα, Για παιχνιδια να πω την αληθεια μου , δεν είναι και ότι καλυτερο όταν παιζεις Open world, ναι μεν εχουν το καλυτερο Imaging απο τα περισσοτερα , όμως το Soundstage Είναι σχετικα μικρο.
Θα προτεινα να πας σε AKG 7xx h se HD599.

Tripokaridos/Head-fi

Johnpap35 εισαι αψογος στην περιγραφή σου . Από οσα ακουστικα εχω τα HD650 για χαμηλης ποιοτητας ηχογραφηση είναι τα αγαπημενα μου , και για high quality tracks Εχω τα 660s μαζι με ifi micro .

Username