Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nick_Papageorgiou4380

Έχω αρκετές ερωτήσεις γιατί βλέπω ότι έχει πολλά μοντέλα και είναι και ακριβό σύστημα.

1. Για ένα διαμέρισμα 90 τμ με 5 μπαλκονόπορτες και μία κεντρική πόρτα (δηλαδή 6 μαγνητικές επαφές και 2 ραντάρ) είναι επαρκές το απλό σύστημα ajax hub ή είναι καλύτερο το Hub 2 ? Τι διαφορές έχουν?
  2. Το απλό Ajax Hub συνδέεται με wi fi ή μόνο με καλώδιο ethernet?

3. Τα περιφερειακά μέχρι ποια απόσταση μπορούν να είναι? Μπορεί από τον πρώτο να καλύψει ασύρματα και την αποθήκη που είναι διαγώνια απέναντι στο υπόγειο?

4. Διάβασα ότι το απλό Ajax Hub δεν παίρνει πλέον αναβαθμίσεις. Ισχύει?
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

anektar97
  1. Οι διαφορές φαίνονται αν κάνεις μια σύγκριση.. Το αρχικό λογικά δε σου φτάνει μέτρα τις επαφές και θα δεις, λογικά πρέπει να προσθέσεις κάποιες επαφές, κι εγώ τέτοιο σπίτι έχω ακριβώς και πρόσθεσα κάποιους αισθητήρες.
  2. Δεν συνδέεται (και καλώς) κανένας νορμάλ συναγερμός με wifi.. Θα σε κλέψουν στο πιτς φιτίλι.
  3. Μέχρι 1000 μέτρα λέει ο κατασκευαστής, το έχω δοκιμάσει μέχρι 2 ορόφους διαφορά, πρόσθεσα αισθητήρα στην αποθήκη και δουλεύει χωρίς κανένα θέμα. Κι εμένα διαγώνια και 2 διαμερίσματα στο πλάι είναι.
  4. Το απλό έχω εγώ, θα σε γελάσω. Έπαιρνε σίγουρα μέχρι ένα διάστημα firmware upgrade, λογικό είναι κάποια στιγμή να μη το υποστηρίζουν. Οι εφαρμογές ενημερώνονται όμως μέχρι τώρα. Δεν έχω το παραμικρό θέμα. Το μόνο που έχεις ως μειονέκτημα που ξέρω είναι ότι δεν κουμπώνεις άμεσα κάμερα πάνω στο απλό hub, το καλύτερο πο μπορεί να κάνει είναι κάποια δευτερόλεπτα σε gif και όχι full αναμετάδοση.
Όνομα χρήστη