What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Muser11_HD_Channel

Όταν πάει ξανά κοντά στα 300 πραγματικά θα το αγοράσω. Το είδα σε λειτουργία και πετάει σαν μηχάνημα.

Username

1 Reply

nichatr

Καλησπέρα. Ότι είναι γρήγορο είναι ευχάριστο νέο. Έχω ένα DS216j και παρόλο που δουλεύει απροβλημάτιστα όλα τα χρόνια, το user interface του είναι πολύ αργό, φαντάζομαι λόγω μνήμης (512MB). Το σκέφτομαι σοβαρά να το αποκτήσω, αφού έχει και bonus το docker.

2 Comments

nArDROmi

Επιβεβαιώνω κι εγώ το ότι είναι αρκετά γρήγορο, για μικρά self-hosted services είναι αρκετά τίμιο μηχάνημα.

Η μνήμη είναι όντως θέμα, με τα 2GB και αρκετά σηκωμένα docker containers κάποιες φορές έβλεπα χρήση RAM πάνω από 90%, οπότε πρόσθεσα ένα dimmάκι 4GB που μου περίσσευε και βλέπω αρκετά καλύτερη συμπεριφορά. Λογικά και στο δικό σου μπορείς να προσθέσεις RAM με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να επηρεαστεί η εγγύησή σου....

Το μόνο κακό είναι ότι οι 2 θέσεις για δίσκους είναι αρκετά περιοριστικές. Αν ξανάπαιρνα nas τώρα θα πήγαινα στο 420+ (ή θα το έφτιαχνα μόνος μου)

Dryft

Είναι πραγματικά πολύ πιο γρήγορο το user interface λόγω μνήμης, από «υποδεέστερα» μοντέλα.

Username