καλησπέρα, ενώ συνδεέται στο κινητο κανονικα, στο λαπτοπ εχω προβλημα. Βρισκει κανονικα δλδ το δικτυο και δυνδεεται αλλα μου γραφει "χωρις προσβαση στο ιντερνετ". Πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση?
See in detail the terms of use for the Product Questions
καλησπέρα, ενώ συνδεέται στο κινητο κανονικα, στο λαπτοπ εχω προβλημα. Βρισκει κανονικα δλδ το δικτυο και δυνδεεται αλλα μου γραφει "χωρις προσβαση στο ιντερνετ". Πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση?
1 Reply
2 Comments
εχω κανει τα παντα, επανεκκινησεις παντου, λαπτο, ρουτερ κινητο, εκανα reset το repeater κ οοολη τη διαδικασια απο την αρχη κ παλι το ιδιο προβλημα. κινητο κανονικα, λαπτοπ οχι. Οταν συνδεομαι απο το λαπτοπ κ μου βγαζει οτι ναι μεν εχω συνδεθει αλλα δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ και παταω το διαγνωστικο των windows αυτο που κανει ειναι να με βγαζει απο το "νεο" δικτυο και να με συνδεει στο παλιο κ ως αιτιολογια μου βγαζει κατι με τον προσαρμογεα (που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη) οποτε εικαζω οτι φταιει καποια ρυθμιση του λαπτοπ που θα πρεπει να αλλαξει ή κάποια ρύθμιση από τη μάσκα του ρουτερ! δε ξερω εχω απελπιστει!
Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ σου βγάλε το αυτόματο και βάλε 1 έως 9. Επίσης μήπως έχεις βάλει static ip??