έχω θέμα με τον ανεμιστήρα του , μου κάνει πάρα πολύ θόρυβο , υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ στο στήσιμο ?
See in detail the terms of use for the Product Questions
έχω θέμα με τον ανεμιστήρα του , μου κάνει πάρα πολύ θόρυβο , υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ στο στήσιμο ?
1 Reply
5 Comments
έχεις κάποια πρόταση για ανεμιστήρα ??
Ειδες με καποιο πρόγραμμα τι θερμοκρασίες εχεις; Τι χρήση κάνεις στον υπολογιστή; Ψυκτρα σε τι χρηματα;
είμαι οκ με τις θερμοκρασίες , το μόνο θέμα είναι ότι είναι πολύ θορυβώδης , 50-100 €
Η επιλογη ψυκτρας ειναι συνισταμενη πολλων παραγοντων, οπως η χρηση που κανεις, ποσο ησυχη θες να ειναι, ποσο χωρο εχεις στο κουτι, αν θελεις ψυξη αερος ή νερου και αλλα.
Σε πολυ γενικες γραμμες αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις και εχεις καλο airflow μεσα στο κουτι, για απλες εργασιες εως και γενικο gaming τη γλιτωνεις με μια απλη αεροψυκτρα των ~30€ τυπου CoolerMaster Hyper 212 EVO ή αναλογη.
Για πιο απαιτητικες εργασιες οπως Video/3D editing/rendering, benchmarking ή (και) κακο airflow ή (και) μικρο κουτι, μια πιο βαρεως τυπου αεροψυκτρα σαν την Cryorig H5 Ultimate ή αναλογη, ή μια διπλου ανεμιστηρα (240mm) υδροψυξη (αν χωραει στο κουτι) θα ειναι πιο αποδοτικη και ησυχη σε υψηλο φορτο.
η χρήση είναι για gaming , έχω πολύ καλό airflow στο κουτί , θα ήθελα όμως να κάνει όσο το δυνατό λιγότερο θόρυβο ο cpu fan.. θα προτιμούσα ψύξη αέρος