Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
johnn1975

στον παλιο μου υπολογιστη εχω

NVIDIA GEFORCE 6600GT 256MB TVOUT PCI-E που εχει Μέγιστη ανάλυση:2048x1536@85Hz το μονιτορ φθανει μεχρι 1280 χ 1024 με vga συνδεση αλλα εχω ανταπτορα vga σε dvi το μονιτορ εχει μονο vga αλλα η μητρικη δεχεται dvi ανταπτορα το εχω και παιζει στα 60hrtz εαν το βαλω στα 85 hrtz μπορει να παθει βλαβη? στα 60hrtz  λεει ο κατασκευαστης το εχω 1024 x 768 το ερωτημα ειναι εαν μπορω με καποια ρυθμιση σε συνδιασμο με την  πληρες αναλυση της οθονης 1280 χ 1024 να εκμεταλευτω  ολη την αναλυση της καρτας ωστε να βλεπω  FHD VIDEO χωρις κολληματα γενικα το μονιτορ καθοριζει την αναλυση της καρτας  η οχι? και γενικα πως μπορει να ρυθμισει καποιος να παιζει στην ιδια αναλυση οθονη και καρτα? ευχαριστω!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

PrimusSpectrum

Η ανάλυση της κάρτας απλα ορίζει οτι η υψηλότερη αναλυση της οθόνης που υποστηρίζεται ειναι 2048x1536. Αρα στην περίπτωση σου σε περιορίζει η οθόνη που ειναι χαμηλότερης ανάλυσης. Στις κάρτες της Nvidia υπαρχει ρύθμιση DSR αν ψάξεις στον πίνακα ελεγχου της κάρτας (Το οποίο ενεργοποιείται και απο τις ρυθμίσεις του υπολογιστή στα win 10 Ρυθμισεις Οθόνης > Ανάλυση οθόνης) το οποίο ουσιαστικά κανει αυτη τη δουλειά, αλλα δεν ειμαι σίγουρος 100% οτι υποστηρίζεται απο την καρτα σου.

Όνομα χρήστη