Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
johnn1975

ευχαριστω!!! ελπιζω οτι η UHD graphiks του i5 - 8400 box θα με καλυψει για για ταινιες 4κ η ελαφρυ game και δεν θα ζοριζει τον επεξεργαστη β) λενε οτι το κουτι δεν πρεπει να το καθαριζουμε με ηλετρικη σκουπα λογο στατικου ηλεκτρισμου εγω το κανω χρονια και ολα ρολοι αλλοι λενε με φυσιτιρα η γνωμη σου?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

PrimusSpectrum

Ναι, τα γραφικα του i5 ειναι υπεραρκετα για απλη χρηση και ισως λιγο gaming στα low. Τωρα για τη σκουπα να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει να καθαρισω ποτε pc με αυτο το τροπο, αλλα δεν θα το συνηστουσα διοτι παροτι λενε οτι τα συγχρονα εξαρτηματα ειναι πιο ανθεκτικα σε ΗΣΕ, υπαρχει ακομα ο κινδυνος να συμβει καποιο απροοπτο και να παει το PC ακλαφτο. Προσωπικα, αν υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση σκονης, συνηθως βγαζω τα ανεμιστηρακια ή και την καρτα γραφικων αν χρειαστει και τα καθαριζω με πεπιεσμενο αερα και ενα πανακι, οπως και το κουτι μεσα (και με οινοπνευμα αν κριθει απαραιτητο) γιατι νιωθω οτι ο φυσητηρας κανει πιο πολυ επιφανειακη δουλεια για να διωξει σε πρωτη φαση απο το κουτι. Τα κυκλωματα που παει η σκονη και παγιδευεται (πχ στη μητρικη) ειναι λιγο πιο δυσκολα, αλλα με μια μπανονετα και υπομονη γινονται σαν καινουργια. Και εννοειται καθαριζεις και ολα τα φιλτρα απο πριν

Όνομα χρήστη