What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
aris.30

Παιδιά λοιπόν θέλω να φτιαξω ένα gaming/streaming /editing pc αλλα το θέμα είναι τι επεξεργαστή να πάρω Intel ή razen???
Από τα reviews που έχω διαβάσει λέω να πάρω razen 2700x αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος οπότε μπορεί Intel 8700k αλλά ξέρω ότι οι razen δεν κολλάνε πουθενά στο streaming/editing αν μπορείτε απαντήστε μου

Username

2 Replies

PrimusSpectrum

Ο i5 παρότι ειναι αρκετά καλος για gaming δεν νομίζω να σε καλύψει αν θες να κανεις streaming ταυτόχρονα γιατί διαθέτει λιγότερα threads και χειρότερη συνολική απόδοση απο τους άλλους δυο . Ο ryzen θα σε ωφελήσει περισσότερο απο τον i7 αν εχεις σκοπό να κρατάς ανοιγμενα πολλα προγράμματα και να κανεις video editing όπου πολλα προγράμματα ειναι βελτιστοποημενα για να χρησιμοποιούν οσα περισσότερα νήματα γίνεται . Απο εκει και πέρα ο i7 σίγουρα μέχρι στιγμής θα τα πηγαίνει καλύτερα στα παιχνίδια γιατί έχει καλύτερη απόδοση ανα πυρήνα απο τον ryzen ,αλλα ίσως να ζορίζεται κάτω απο τις συνθήκες που θες να τον χρησιμοποιείς . Γενικά οι ryzen στα benchmarks βγαίνουν μπροστά σε multitasking και editing ενω οι ιντελ παρουσιάζουν καλυτερα αποτελέσματα για καθαρό gaming

Username
Giwrgos_Mavridis5

Ποιους επεξεργαστές συγκρίνεις; Γιατί ο 2700x με το 8700k και τον i5 8400 δεν έχουν καμία ομοιότητα.

Username