What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
nico chris

παιδια εχω ενα μικρο θεμα,εχω τον επεξεργαστη 8600κ με coolemaster 240 ,στην αρχη οταν ανοιγω τπ pc exei υψηλη θερμοκρασια γυρω στους 50 για 4,5 λεπτα κ μετα πεφτει στην κανονικη του γυρω στους 25 κ μενει εκει,η υδροψηξη δουλευει κανονικα απο την αρχη,σε παιχνιδια δεν παει πανω απο 45,μονο στην αρχη το κανει,εχει κανεισ καμια ιδεα?δεν εχω καθολου startup programms ...

Username

2 Replies

Konstantinos Gem

Aπό που παίρνεις πληροφορία θερμοκρασίας; Μήπως είναι σφάλμα του προγράμματος ή του bios. Πάντα 4,5 λεπτά; Βεβαιώσου ότι η αντλία γυρίζει από την αρχή και τσέκαρε και το bios πως είναι ρυθμισμένη η αντλία να δουλεύει.

4 Comments

nico chris

εχω το cam software,κ αν δειχνει πχ 45 βαθμους απο την αρχη ειναι εμφανες απο το θορυβο των ανεμιστηρων ππου δουλευουν πιο πολυ,δλδ η ψυξη δουλευει καλα απο την αρχη..,παντα αυτο γινεται για 3,4 λεπτα στην αρχη,κ μετα η θερμοκρασια ειναι κανονικη,δεν εχω πειραξει καθολου απο βιος καμια ρυθμιση επεξεργαστη..

Tasos_s23

ανοιξε και δες το bios τι λεει...οχι τα προγραματα...

nico chris

τοχω κανει κ αυτο..δειχνει τα ιδια,περιεργη κατασταση :)

Konstantinos Gem

Δυστυχώς δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να είναι. Άλλο η λειτουργία των ανεμιστήρων και άλλη η λειτουργία της αντλίας! Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες υδροψύξεις έχουν την τάση να κολλάνε οι αντλίες αλλά συνήθως γίνεται αυτό όταν έχουν καιρό να λειτουργήσουν. Εφόσον μιλάμε για ένα σύστημα που δουλεύει καθημερινά είναι περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε η δυνατοτητα να δοκιμάσεις κάποια άλλη ψύξη , έστω και αερόψυξη για να εξαιρέσουμε ότι δε φταίει αυτό αλλιώς μετά πάμε σε software και hardware. Τσέκαρες επίσης τι δείχνει εκείνη την στιγμή των 3-4 λεπτών το task manager, ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούνται περισσότερο;

Username
Tasos_s23

στο bios εχεις κοιταξει η σε κανενα προγραμμα???

Username