παιδια εχω ενα μικρο θεμα,εχω τον επεξεργαστη 8600κ με coolemaster 240 ,στην αρχη οταν ανοιγω τπ pc exei υψηλη θερμοκρασια γυρω στους 50 για 4,5 λεπτα κ μετα πεφτει στην κανονικη του γυρω στους 25 κ μενει εκει,η υδροψηξη δουλευει κανονικα απο την αρχη,σε παιχνιδια δεν παει πανω απο 45,μονο στην αρχη το κανει,εχει κανεισ καμια ιδεα?δεν εχω καθολου startup programms ...
4 Comments
εχω το cam software,κ αν δειχνει πχ 45 βαθμους απο την αρχη ειναι εμφανες απο το θορυβο των ανεμιστηρων ππου δουλευουν πιο πολυ,δλδ η ψυξη δουλευει καλα απο την αρχη..,παντα αυτο γινεται για 3,4 λεπτα στην αρχη,κ μετα η θερμοκρασια ειναι κανονικη,δεν εχω πειραξει καθολου απο βιος καμια ρυθμιση επεξεργαστη..
ανοιξε και δες το bios τι λεει...οχι τα προγραματα...
τοχω κανει κ αυτο..δειχνει τα ιδια,περιεργη κατασταση :)
Δυστυχώς δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να είναι. Άλλο η λειτουργία των ανεμιστήρων και άλλη η λειτουργία της αντλίας! Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες υδροψύξεις έχουν την τάση να κολλάνε οι αντλίες αλλά συνήθως γίνεται αυτό όταν έχουν καιρό να λειτουργήσουν. Εφόσον μιλάμε για ένα σύστημα που δουλεύει καθημερινά είναι περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε η δυνατοτητα να δοκιμάσεις κάποια άλλη ψύξη , έστω και αερόψυξη για να εξαιρέσουμε ότι δε φταίει αυτό αλλιώς μετά πάμε σε software και hardware. Τσέκαρες επίσης τι δείχνει εκείνη την στιγμή των 3-4 λεπτών το task manager, ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούνται περισσότερο;