Θέλω να κάνω ένα pc καθαρά για gaming και είμαι ανάμεσα σε αυτόν τον cpu η τον i3 στα 8100 γνωρίζει κανείς ποια είναι η πιο value for money λύση και τι κάρτα γραφικών και μητρική θα ταίριαζε καλύτερα;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θέλω να κάνω ένα pc καθαρά για gaming και είμαι ανάμεσα σε αυτόν τον cpu η τον i3 στα 8100 γνωρίζει κανείς ποια είναι η πιο value for money λύση και τι κάρτα γραφικών και μητρική θα ταίριαζε καλύτερα;
2 Replies
1 Comment
Οι δυο επεξεργαστές δεν ειναι καν συγκρισιμοι . Αυτός επιτρέπει oc με μητρική z370 η z390 ενω ο i3 ειναι κλειδωμένος και σαφώς έχει πιο αργό ρολόι . Για gaming (αυστηρά και μόνο καθώς οι ιντελ είναι καλύτεροι απο τους ryzen σε αυτό) μπορείς να πας σε έναν i5 8400 με μια μητρικη h370 η b360 (γυρω στα 320€ με σημερινές τιμές) ή σε αυτόν μόνο αν σε ενδιαφέρει το oc ,καθώς θα πρέπει επίσης να αγοράσεις ακριβή μητρική και καλη ψύξη (540€ το λιγότερο) . Οσο για την κάρτα γραφικών , μπορείς να βρεις την rx 580 8gb πάνω κατω στα ίδια χρήματα με την gtx 1060 6gb που έχει χαμηλότερη απόδοση ,αλλά είναι πιο οικονομική ( η 580 τραβάει περισσότερο ρεύμα ) με τις οποίες τρέχεις τα παντα σε 1080p χωρίς πρόβλημα