Θέλω να φτιάξω build και βλέπω ελληνικές τιμές, I5 9600K -350 ευρώ, Ι58600Κ -320ευρώ. Συνεχίστε έτσι εδώ! Θα περιμένω 20 με 30 μερές, αν οι τιμές συνεχίσουν να είναι σε τέτοια γελοία επίπεδα το build μου θα αγοραστεί απ'το εξωτερικό.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θέλω να φτιάξω build και βλέπω ελληνικές τιμές, I5 9600K -350 ευρώ, Ι58600Κ -320ευρώ. Συνεχίστε έτσι εδώ! Θα περιμένω 20 με 30 μερές, αν οι τιμές συνεχίσουν να είναι σε τέτοια γελοία επίπεδα το build μου θα αγοραστεί απ'το εξωτερικό.
1 Απάντηση
Πρόβλημα στην παραγωγή της Intel αλλά δε ξέρω ποτέ θα δούμε πτώση! Επίσης μόλις σήμερα μπήκαν οι τιμές των 9600Κ και 9700K και πριν λιγες του 9900K και το έχει μόνο ένα κατάστημα! Αυτό σημαίνει μηδενικός ανταγωνισμός άρα και οι τιμές ψηλά. Oπως έχουν τα πράγματα πάλι καλά που έχει τόσο. Mάλιστα απ'όσο ξέρω η κυκλοφορία τους είναι 19 Οκτωβριου άρα μου μυρίζει προπαραγγελία και παραλαβη ένα μήνα μετά.
6 Σχόλια
Απ'τη στιγμή που βρίσκω Ι5 9600Κ στα 280 ευρώ δεν υπάρχει λόγος να εμπιστευτώ την Ελληνική αγορά.
Που τον βρήκες 280 ευρώ; H μέση τιμή αυτή την στιγμή σε όσους τον προ-πωλάνε είναι 350 ευρώ.
Στο newegg 243, amazon 279
Aυτά στέλνουν Ελλάδα; Και αν στέλνουν θα έχουν τελωνείο εδώ! Εκτός αν μιλάμε για Amazon Γερμανίας, Ιταλίας, Aγγλίας κλπ που ακόμα δεν τον έχουν στους καταλογους τους.
ξέχασες τους φόρους και το τελωνείο
Newegg Subtotal: €233,99 + Est. VAT: €56,16 + Shipping: €10,10 = Grand Total: €300,25
Amazon.de EUR 299.90 + EUR 19.90 for Shipment to Germany
@Madwalker
@dimon21rh
Το Newegg είναι εκτός Ευρώπης απ'οσο γνωρίζω εκτός αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο καιρό. Βλέπω ότι αναφέρεται ο φπα και τα μεταφορικά, το τελωνείο όμως; Εκτός αν παίζει προπληρωμένο τελεωνείο, δε το γράφει πουθενα όμως. Στην περίπτωση του Αmazon Γερμανίας λέει "for shipment to Germany", "for Greece" όμως;