πόσα rms βγάζει bridged στα 4oh; Θελω να το βάλω σε sub woofer οπότε αν ξέρει κανένας αν έχει και low pass; ευχαριστώ
See in detail the terms of use for the Product Questions
πόσα rms βγάζει bridged στα 4oh; Θελω να το βάλω σε sub woofer οπότε αν ξέρει κανένας αν έχει και low pass; ευχαριστώ
2 Replies
Εγω εχω βαλει για μπασο στο ενα καναλι, ενα rockford fosgate ibeam, δεν εχει καθολου φιλτρα, αλλα εχω ενα equalizer της phonic και εχει εκεινο ολες τις ρυθμισεις για low-hi pass κτλ και 31 bands, εχει εξοδο για sub και δινω απο εκει στον ενισχυτη αυτον. Το αλλο καναλι μου παιζει ενα κεντρικο ηχειο 4ohms. Και ενα καναλι σε φτανει ειναι πολυ δυνατος.
Γεφυρωμενος γινεται και βγαζει οπως γραφει και το μοντελο 750Watt rms στα 8Ωμ. Οποτε το σαμπγουφερ μπορει να ειναι 8 Ωμ για να αποροφησεις ολη την ισχυ αλλα αν το γουφερ σου ειναι 4Ωμ δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Τωρα για βαθυπερατο φιλτρο, βρηκα 1 με 110ευρω διοτι ο ενισχυτης αυτος δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Το μοντελο ειναι παλι της Behringer και ειναι το Behringer 904A VOLTAGE CONTROLLED LOW PASS FILTER
4 Comments
άμα ο ενισχυτής περνει είδει από sub out του ενισχυτή δεν θα παίζει είδει τα μπασα ? .απλά χωρίς equalizer
Το εχω δοκιμασει και σε ενισχυτη home cinema με εξοδο sub πριν βαλω το equalizer μια χαρα παιζει και με sub αυτοκινητου! 4ohms και με ενα καναλι (mono) οχι bridge δεν χρειαζεται καν. Εκτος αν ειναι κανενα τρελο τερας το sub.