What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nikos_Kakoulidis1499

Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις κριτικές αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζει να το πάρω. έχω isdn γραμμή από cosmote με 24αρα γραμμή αλλά παίρνω ίντερνετ από HCN με οπτική ίνα 100. Έχω προβλημα κυρίως στην τηλεφωνία όπου συχνά δεν ακούω τον συνομιλητή (αλλά αυτός με ακούει). Οι τεχνικοί λένε ότι φταίει η συσκευή isdn που έχω (siemens dx600a). αλλά αμφιβάλλω. Θα δω διαφορά με αυτή την αλλαγή; Επίσης μπορώ να έχω το τηλ από την cosmote αλλά να συνδέσω την οπτική πανω του με lan και να πάρω ίντερνετ από εκεί; Έχω 6 dect τηλέφωνα(είμαστε γραφείο )μπορώ να καταργήσω τελείως το siemens που λειτουργεί σαν βάση και να συνδεθώ επάνω στο fritz? Πόσο εύκολες είναι οι ρυθμίσεις για την isdn (καθορισμός αν θα παίρνει τηλ από το κεφαλικό η από το msn κτλ η αν μπορείς να ρυθμίσεις να χτυπάει συγκεκριμένο dect όταν καλεί συγκεκριμένος αριθμός κτλ . Ευχαριστώ πολύ ! Επειδή ήδη το παρειγγειλα και το ακύρωσα γιατί δεν ήμουν σίγουρος για την έκδοση μπορείτε να μου πείτε ποια πρέπει να πάρω για cosmote;

Username

1 Reply

tangokass

λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την εγκατασταση και λειτουργια του.
τα 6 dect μπορεις να τα συνδεσεις πανω του κανονικα.
δεν θυμαμαι αλλα λογικα αν του βαλεις πανω το isdn απο κοσμοτε που το βλεπει κανονικα χωρις ρυθμισεις κλπ θα εχεις τηλεφωνια και μετα αν βαλεις στο wan το hcn θα εχεις ιντερνετ απο κει.

γενικα εχει παρα πολλες ρυθμισεις τωρα αν θα το καταφερεις μονος σου δεν ξερω,
φαντασου εχει μεχρι και ρυθμιση να χτυπαει το κινητο σου και να μιλας απο κει μεσω vpn απομακρυσμενα κλπ εκτος γραφειου δλδ.
γνωμη μου ειναι να το παρεις και να πειραματιστεις και αν δεν σου κανει που δεν το νομιζω το βαζεις αγγελια και φευγει αμεσα....
καλες γιορτες φιλε μου

1 Comment

Username