What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ΘΩΜΑΣ

Καλησπέρα. Αγόρασα τον SSD Patriot Burst Solid State Drive 240GB και τον τοποθέτησα στην εξωτερική θήκη RAIDSONIC ICY BOX IB-223U3A-B EXTERNAL ENCLOSURE FOR 2.5'' SATA HDD/SSD USB3.0. Δυστυχώς ενώ μου τον εμφανίζει σαν συσκευή δεν μου αναγνωρίζει τον δίσκο όπως ένα USB stick ώστε να μου δώσει επιλογή να του μεταφέρω αρχεία. Τον έβγαλα και τοποθέτησα στην θήκη δίσκο HHD 500GB από παλιό Laptop και τον αναγνώρισε κανονικά για να αντιγράψω αρχεία. Οι Drivers είναι εγκατεστημένοι όπως φαίνεται. Τον δοκίμασα σε Windows 8.1 και σε 10. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο επειδή είναι SSD ή επειδή είναι κενός;

Username

3 Replies

Username
gkoygioym45

στο icy box αν βάλεις άλλο δίσκο τον βλέπει ή αν βάλεις το icy box σε άλλο pc τον βλέπει τον ssd; εννοείται πάντα ανοίγεις την διαχείριση δίσκων για να δεις τι συμβαίνει.. τσέκαρε μήπως στον εμφανίζει με μαύρη γραμμή

Username

4 Comments

konstam1.4

Yπαρχει θεμα ασυμβατοτητας μηπως σε λαπτοπ με amd επεξεργαστη και dell μηχανημα?γιατι σε εμενα πεταει blue screen.

LarryM7

Δεν είναι πρόβλημα ασυμβατότητας Patriot-AMD. Ίσως έχει να κάνει με ρύθμιση στο bios στις επιλογές ρύθμισης sata. Ψάξε κάτι σε ahci και ide. Δοκίμασε και τους δύο επιλογές.

ΘΩΜΑΣ

Δεν μου δίνει καμια επιλογή. Και όπως είδα δεν εμφανίζεται ούτε στη Διαχείριση δίσκων.

LarryM7

Αν έχεις δυνατότητα, δοκίμασε τον απευθείας σε sata. Αν κι εκεί δεν δουλεύει μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό.

Username