Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
konstam1.4

Καλησπερα σε ολους.
Εχω αγορασει τον συγκεκριμενο σκληρπ εδω και καιρο,τον εβαλα πανω στο λαπτοπ μετα απο πολλες προσπαθειες να του κατσε το win7 αλλα μετα ξεκινησας τα blue screen καθε μερα.οποτε αναγκαστικα και τον εβγαλα και του ξανα εβαλα τον hdd και τον εχω τωρα καθετε.
και η ερωτηση ειναι υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας μηπως σε λαπτοπ με amd επεξεργαστη και dell μηχανημα??

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

gkoygioym45

τα blue screen δεν είναι απαραίτητα από θέμα σκληρού δίσκου !! μπορεί να τρέχουν δεκάδες διαφορετικοί λόγοι που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα.. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το φλασκί η το cd που κάνεις την εγκατάσταση να έχει πρόβλημα. Για αρχή κατέβασε σε ένα φλασάκι τα w10 κάνε την εγκατάσταση και δες αν το πρόβλημα σταμάτησε . https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

2 Σχόλια

konstam1.4

σε ευχαριστω για την απαντηση σου..Αλλα δεν ειναι θεμα cd γτ το συγκεκρινμενο cd το εχω ξανα χρησιμοποιησει..
Και αφου ειδα οτι δεν βγαινει ακρη με τα blue screen πηγα για εναν ελενγχο το λαπτοπ γενικα ετσι οπως τα ειχα κανει εγκτασταση και εκανε συνεχεια τα περιεργα του.και μου ειπαν οτι ο δισκος ειναι προβληματικος..!!!!

Όνομα χρήστη