Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Giorgos_Nikolaidis5

Γεια σε ολους.προσφατα πηρα το gamo g-magnum itg mach1 5.5mm.Το κουτι πανω λεει 24joule και 280m/s.Eνω στα διαφορα site στο internet γραφει 380m/s και 35 με 45 joule.Τι ισχυει?Υπαρχει αλλο μοντελο. Εχω ελενξει επισης σειριακο οπλου με κουτι.ολα ειναι οκ.Μηπως τα μετρανε με αλλα σφαιρίδια. Σας Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Giorgos_Nikolaidis5

Σας ευχαριστώ ολους ναι το εψαξα γραφει μεγαλυτερο απο 25 με το σύμβολο που ολοι ξερουμε στα μαθήματικα.οποτε ειναι η εκδοση με τα μεγιστα joule.Τωρα οτι βλεπεται στο διαδίκτυο με πολυ ισχυ.πιθανων ειναι βελτιωμενα.Τρεχα γυρευε.Αυτο που διαβασα ειναι οτι οσο δυνατο ειναι χανει και σε στοχο.κατι που εντοπισα με αεροβολα τετοιου ειδους.Πχ κατι artemis gr1600w η hatsan τα πολυ γρηγορα. Καλο ειναι να εχουμε και ευθυβολο αεροβολο.το να μην βρισκεις και στοχο καπου σε κουραζει.οποτε εκει πιστευω τα weihrauch ειναι κορυφη.Απ οσο εψαξα παντου.Πιστευω αυτο το συγκεκριμένο ομως ειναι αρκετα καλο.οχι και το καλύτερο σε ευθυβολια. Αλλα ειναι πολυ δυνατο ελαφρη. Το εχω ευχαριστηθει.

Όνομα χρήστη
Kwnstantinos_Papadopoulos612

Γράφει ο φίλος στις αξιολογήσεις : (Αξιζει την τιμη του, το εχω στα 5.5χιλιοστα περιπου 4μηνες πολυ δυνατο πιστονι (NITRO MAGNUM 80KG POWER) το οπλο ερχεται στα 24joules με τρυπα 2mm μονο.>.>. Του εχω κανει τρυπημα στα 4.5χιλιοστα και πραγματικα σε αφηνει με το στομα ανοιχτο!!! 1400+fps με βληματα προμηθευς 0.57γραμμαρια..Απιστευτο αεροβολο!!!) τι εννοεί; το έχω πάρει πριν μια εβδομάδα μου φαίνεται ψόφιο. Πως γίνεται το τρύπημα στα 4,5 χιλιοστά;

Όνομα χρήστη
Μικέλ Βζαρι

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως απλά γράφουν μικρότερους αριθμούς επειδή στην Ελλάδα οτιδήποτε πανω απο τα 25J είναι παράνομο. Λογικά το όπλο που έχεις είναι 35J ανεξαρτήτως με το τι γράφει στην συσκευασία

Όνομα χρήστη