What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ermisnathenas

Όταν το αεροβόλο είναι 5.5 αντί για 4.5 δε πέφτει η ταχύτητα εκτόξευσης στο σφαιρακι ;; Το 470 m/sec που λέει δλδ μειώνεται λογικα καλά δεν το λέω αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει ευχαριστώ πολύ

Username

1 Reply

parisgr99

Τα 4.5 είναι γενικά πιο ελαφρά και φεύγουν με μεγαλύτερες ταχύτητες. Μετά όμως έχουν σημασία και τα χαρακτηριστικά της βολίδας. Υπάρχουν βολίδες 4.5 που πλησιάζουν σε βάρος τις πιο ελαφριές 5.5 και το ανάποδο, οπότε εκεί διαφορά στην ταχύτητα εξόδου είναι μικρότερη. Εάν το θες για σκοποβολή να πάρεις το μικρό διαμέτρημα διότι έχει μακρύτερη καμπύλη βολής με συνήθεις βολίδες. Για κυνήγι δεν συζητάμε εδώ γιατί εάν θυμάμαι καλά με αεροβόλο απαγορεύται.

1 Comment

I_SEE_U_BA_BABY_GR

To 4,5 Εχει μεγαλυτερη καμπυλη απο το 5,5 ????θα μας τρελανεις τελειως εσυ...!!!Το 5,5 εχει φυσικα μεγαλυτερη καμπυλη οσο για το κυνηγι που λες ελα μαζι μου με ενα 22 και εγω με ενα 177 να δουμε ποιος θα πετυχει τι και γιατι....Σταματηστε να λετε αλλα και αλλα στον κοσμο εαν δεν γνωριζετε καποια πραγματα...Τι να το κανω το 5,5 ρε αδερφε οταν πρεπει να ριξεις 10+ βολες για να χτυπησεις αυτο που θελεις μια φορα και αν ? Ενω το 4,5 στις 10 βολες οι 8 ειναι μεσα !!!!

Username