Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stelios_Maria1076

Ήθελα να ρωτήσω αξίζει να πάρω Iphone x 64gb από ένα γνωστό κατάστημα με εκθεσιακα κινητά με καλές κριτικές στα 229€ χωρίς face id γιατί δεν το χρειάζομαι καθόλου;; Πιστεύω για iphone είναι πολύ καλή η τιμή και η υγεία μπαταρίας γράφει ότι θα είναι πάνω από 83% αλλά στα σχόλια για το ίδιο κινητό γράφουν ότι είναι πάνω από 95% σχεδόν σε ολα τα κινητά! Τέλος είμαι ανάμεσα σε iphone 8 / iphone x το iphone 8 το θέλω γιατί είναι στα 199€ και διαθέτω να προσθέσω καινούργια μπαταρία ενώ με το iphone x όχι αλλά ανησυχώ για το πόσο μικρό θα είναι το iphone 8

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Όχι. Σε καμία περίπτωση. Δεν είναι καθόλου καλή τιμή.

α) Η μπαταρία πιθανόν να θέλει αλλαγή. Άρα 229+60= 289€
β) Το face id δεν δουλεύει. Το να μην το θέλεις δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει. Μιλαμε για άλλα 100€. Άρα 289+100=389€. Πανάκριβο. Αν κάποια στιγμή θελήσεις να το πουλήσεις κανένας δε θα το θέλει. Εμπιστέψου με σε αυτό: χρειάζεσαι το faceID. Είναι ο πιο γρήγορος, πρακτικός και ασφαλής τρόπος. Δε νομίζω να αντέχεις να πατάς συνέχεια κωδικό όταν θέλεις να ξεκλειδώσεις. Τα iphones δεν υποστηρίζουν μοτίβο για ξεκλείδωμα.
Να σημειώσω και 2 πράγματα ακόμα που αφορούν τόσο το iphone X, όσο και το 8:
1) έχουν κακή μπαταρία, ακόμα και αν την αλλαξεις. Με το ζόρι βγάζουν τη μέρα.
2) Του χρόνου θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις λειτουργικού και στα 2, οπότε και το κινητό δε θα είναι και τόσο ασφαλές στη χρήση.
Τέλος, να πω ότι τα εκθεσιακά κομμάτια δεν έχουν λειτουργικά προβλήματα. Μιλάς καθαρά για μαγαζί με μεταχειρισμένα. Σε μεταχειρισμένα δε θα πρότεινα κάτι πιο κάτω από το iphone XR.

Όνομα χρήστη