Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Jianis A

Γεια σας, θα ηθελα να μου πειτε ποια πιστευετε πως ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι έχω δει αμετρητα reviews και ακομα δεν μπορω να αποφασισω. Το Mate 10 Pro εχει πολυ καλυτερες καμερες και μπορει ευκολα να "συνδεθει" με οθονη ή υπολογιστη και γενικοτερα εχει απίστευτες δυνατοτητες ΑΛΛΑ του λειπει το 3.5mm jack. Απο την αλλη το LG V30+ εχει τον μοναδικο ευρυγωνιο φακο που κανει απιστευτη δουλεια + οτι παρα την 3300 mAh μπαταρια του διαρκει περισσοτερο απο το Mate 10 pro (τουλαχιστον ετσι ειδα σε reviews) το οποιο εχει μπαταρια 4000mAh ΑΛΛΑ σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και selfie η ποιοτητα της φωτογραφιας παει περιπατο.

Οποτε η ερωτηση μου ειναι:
Huawei Mate 10 Pro Dual ή LG V30+ ??

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

2 Σχόλια

chronis3

H LG βγάζει και καλά airconditioners και οχι μόνο πλυντήρια. Και για να μην την αδικούμε και πολύ καλές τηλεοράσεις. Με τις συσκευές κινητών τηλεφώνων....εχει θέματα. Είναι σαν να παίζεις joker.

Jianis A

Χαχαχαχα ειχα παλιοτερα το LG K10 και ειχα μεινει ευχαριστημενος για αυτο και σκεφτηκα για το V30+ αλλα νομιζω πως το Mate 10 pro ειναι τελικα η επιλογη

Όνομα χρήστη
chronis3

Εγω απο προσωπική εμπειρία θα σου πω....πάρε το mate 10 pro. Καλο ειναι να μην μπλεκεις με την "προβληματικη" LG. Tα 400 κατοσταρικα για το huawei νομίζω ειναι τίμια πρόταση. Εκτός αυτού μην ξεχνάς την επίσημη εγγύηση των 2 ετων που δίνει η huawei

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
wolverine 1

Eιναι δυσκολη επιλογη γιαυτο και θες αλλες γνωμες...πανω κατω προσφερουν τα ιδια σχεδον πραγματα,καλο επεξεργαστη,καλη μπαταρια,μεγαλη οθονη και παει λεγοντας,οποιο και να επιλεξεις θα μεινεις σιγουρα ευχαριστημενος ειναι περσινες ναυαρχιδες αλλα ακομα καλα κρατανε σε ολα τα επιπεδα...
Αν ηταν να διαλεξω εγω θα πηγαινα λογο του μπραντ, οτι η Huawei παντα δινει το κατι παραπανω ητε ειναι καμερα,ητε μπαταρια κ.α.... δηλαδη θεωρω ενα σκαλοπατι καλυτερο το Mate 10 Pro

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη