παιδια καλησπερα πιστευετε οτι θα πεσει κανα 100ρικο η τιμη του μεχρι το σεπτεμβρη που θα βγουν τα νεα μοντέλα? δλδ γυρω στα 600? Επίσης iphone x με iphone 8 plus τη προτείνετε καλύτερο?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παιδια καλησπερα πιστευετε οτι θα πεσει κανα 100ρικο η τιμη του μεχρι το σεπτεμβρη που θα βγουν τα νεα μοντέλα? δλδ γυρω στα 600? Επίσης iphone x με iphone 8 plus τη προτείνετε καλύτερο?
2 Απαντήσεις
To iphone X εχει πολυ καλυτερη οθονη (oled), λειπουν τα bezels του 8 plus και ετσι εχεις περισσοτερες ιντσες σε μικροτερο μεγεθος και γενικοτερα εχει ανανεωμενο design.
Κατα τ αλλα εχουν ιδιο hardware και software, ιδιες δυνατοτητες, απλα το ενα εχει design 2014 και το αλλο 2017.
Για μενα ειναι μεγαλη η διαφορα τους οικονομικα που δε δικαιολογειται και προσωπικα αν επρεπε να παω καπου θα πηγαινα στο 8plus ή θα περιμενα τις συσκευες που θα βγουν το φθινοπωρο για να χω μια καλυτερη εικονα, τι αξιζει να κανω. Εξαλλου 3 μηνες εμειναν.
Εγω ειμαι ακομα στο 6s plus και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δεν εχω σκεφτει ακομα το ενδεχομενο αναβαθμισης :)
3 Σχόλια
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εχω εχω το 6s , ο μονος λογος που σκεφτομαι την αλλαγη ειναι ξεκαθαρα το μεγεθος. Αν και μεχρι περυσι δεν μπορουσα το plus, τωρα θεωρω οτι ειναι το ιδανικο. Ωστόσο, μιας και λεω να παρω τον σεπτεμβρη το 8 plus, θα δω πρωτα τι θα βγει τότε και αν αξιζει.
Η λογικη λεει οτι θα υποχωρησει σημαντικα και η τιμη του 8 plus με την ελευση των νεων μοντελων. Γενικα παντως αυτο ειναι το καλο με τα iphone. Οτι αν δεν εχεις κολλημα να παιρνεις ο,τι πιο καινουργιο, δεν σε αναγκαζουν να αναβαθμιστεις.
Σκεψου οτι πριν απ αυτο, μεχρι φθινοπωρο του 16 ημουν με το 4s για 5 χρονια. Ειναι ακριβα κινητα μεν (αν και πλεον ολες οι ναυαρχιδες πανω κατω τα ιδια κοστιζουν) αλλα ξερεις οτι με καλη χρηση μπορει να σου βγαλει ευκολα 5ετια.
Ναι εχεις δικιο. Τωρα εχει ανεβει 140€ σε δυο μερες.