Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
KassiMour

Εγώ θέλω να κάνω μία πιο γενική ερώτηση θεωρείται ότι το iPhone είναι μόνο για επαγγελματίες ή τέλος πάντων για μονο επαγγελματική χρήση ?

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Alex_Troh

Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν είναι μόνο για επαγγελματική χρήση. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε και για οποιαδήποτε χρήση. Είτε το θέλει κάποιος απλά για να κάνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα, είτε το θέλει για social media, είτε για να στέλνει emails, είτε για να ακούει μουσική και να βλέπει ταινίες... Βέβαια το αν κάποιος θα επιλέξει να αγοράσει ένα iPhone ή ένα Android εξαρτάται καθαρά απο τις δικές του ανάγκες. Τα iPhone μπορώ να πω πως είναι πιο "αξιόπιστα", έχουν ένα πιο σταθερό λογισμικό, το οποίο είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί άψογα με την συσκευή. Επίσης παίρνουν αναβαθμίσεις λογισμικού για πολλά περισσότερα χρόνια. Αν δίνετε βάση στο customisation και θέλετε να έχετε την ελευθερία να "πειράζετε" το κινητό σας, είτε μέσω του λογισμικού με custom launchers και icon packs κλπ, είτε π.χ. να αλλάξετε την ram και να του κάνετε modification, τότε τα iPhone δεν είναι για εσάς.

Όνομα χρήστη
VassiliosK

Όχι βέβαια ποιος τα λέει αυτά; Απλώς δεν θα πρότεινα σε κάποιον φανατικό gamer καποιο από τα παλιά λόγω μπαταρίας. Θεωρώ μακράν τα πιο αξιόπιστα κινητά!

Όνομα χρήστη
John 85

Όχι αν ήταν μόνο για επαγγελματική χρήση δε θα είχε τόσες πωλήσεις παγκοσμίως...

Όνομα χρήστη