What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
despo.koul

Καλησπέρα , έχω το samsung galaxy s9 και θέλω να πάρω το iphone Xs .ήθελα να ρωτήσω μέτα απο 1 χρόνο υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η ανάλθση της κάμερας ; και επίσης υπάρχει περίπτωσει να μου κολλάει χωρίς να το έχω ρίξει η να έχω πολλά δεδομένα μέσα ;

Username

3 Replies

Alex_Troh

Καλημέρα σας, Θα σας απαντήσω, αν και αυτή η συζήτηση δεν είναι για το Xs, αλλά για το 8. Οπότε θα σας απαντήσω με βάση το 8 (που θεωρείται και κατώτερο του Xs). Προσωπικά το έχω 2 χρόνια σχεδον. Εννοείται η ανάλυση της κάμερας δεν έχει χαλάσει ούτε στο ελάχιστο. 'Οσο για το αν κολλάει, μετά απο 2 χρόνια καθημερινής και βαριάς χρήσης, μόλις τώρα έχει αρχίσει να αργεί λίγο σε σχέση με το πως έτρεχε στην αρχή. Βέβαια εμένα είναι και σχεδόν γεμάτο με πολλές χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο και 105 εφαρμογές! Αλλά το θέμα με την ταχύτητα λύνεται με ένα απλό factory reset και μετά είναι σαν καινούριο. Αρκεί να κάνετε backup στο iCloud για να μη χάσετε τα δεδομένα σας. Μετά απλά κάνετε restore και σας κατεβάζει και όλες τις εφαρμογές κτλ. Είναι απλό και καθόλου δύσκολο. Έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω Samsung, οπότε δεν γνωρίζω απο πρώτο χέρι αν έχει βελτιωθεί σε θέματα ταχύτητας. Θυμάμαι τα samsung κινητά μου πάντα να αρχίζουν να κολλάνε μετά απο 2-3 μήνες ελαφριάς χρήσης. Αν και φαντάζομαι θα έχει βελτιωθεί αυτό τώρα.

Username

1 Comment

despo.koul

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την απαντηση

Username
jophiel

Η ανάλυση της κάμερα δεν χαλάει. Κάτι άλλο εννοείς. Κανένα κινητό δεν κολλάει επειδή έπεσε κάτω. Μπορεί να κολλάει όταν γεμίσεις όλο τον ελεύθερο χώρο. Τα iphone δεν κολλάνε έτσι κι αλλιώς.

4 Comments

despo.koul

Επίσης εννοούσα αν η κάμερα μετά απο καιρό βγάζει θολές φώτο

jophiel

Αν συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα πχ γρατσουνιές στους φακούς της κάμερας στο πίσω μέρος του κινητού.

Όταν οι φακοί προεξέχουν απο τη συσκευή πρέπει να αγοράζουμε θήκη, ώστε να μην ακουμπούν σην επιφάνεια που αφήνουμε το κινητό. Αλλιώς γρατσουνίζονται και υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν θολές οι φωτογραφίες.

Username