Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
maria-markella12

Καλησπέρα, έχω το iphone 7 και άρχισε από το καλοκαίρι να έχει θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο. Μου έχει σβήσει φωτογραφίες ενός ολόκληρου χρόνου, μου έχει εμφανίσει διπλές τις φωτογραφίες και τις έχει ξανά επαναφέρει μετά από επανακίννηση που του έκανα, με πετάει από τις εφαρμογές και για να μπορώ να μπαίνω το κάνω συνέχεια απενεργοποιήση. Σήμερα με πέταγε ως συνήθως από τις εφαρμογές και το έκανα απενεργοποίηση και οταν το άνοιξα ξανά κολλησε στο λογότυπο της Apple με σκοπό να μην έχω κινητο αυτή τη στιγμή. Θα πάρω καινούργιο και θέλω ένα καλό και κυρίως να έχει καλο αποθηκευτικό χώρο. Ποιο μου προτείνετε; Σκεφτόμουν 7plus ή 8 ή SE. Επίσης με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και γενικά να μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς να περνάω τα ίδια όπως τώρα με το 7.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

alejsalonica

Ανάμεσα σε 8 vs SE 2020 ξεκάθαρα το 2ο. Το 7Plus είναι μια γενιά πίσω κι από το 8. Αν θες να το κρατήσεις πάνω από 1 χρόνο το SE.

Όνομα χρήστη
Aja_Aja

Μπερδευεις τις φωτογραφίες που είναι στον αποθηκευτικο σου με αυτες που ειναι στο icloud. Το κινητο προσπαθει να κανει βελτιστοποιηση χωρου. Γιαυτο αυτα τα ευτραπελα που περιγραφεις. Πρεπει να διαβασεις για τις ρυθμισες icloud των φωτογραφιων

3 Σχόλια

maria-markella12

Nαι, δεν ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν αυτά. Τώρα ότι σβήστηκε σβήστηκε. Με νοιάζει απλά να εχω ενα κινητο που να εχω ενα ικανοποιητικο αριθμο φωτογραφιων μαζι με τις εφαρμογες που θελω χωρις να παθαινει blackout το κινητο μου οπως εχει παθει τωρα αφου εχω σβησει τοσα, Και δεν ειναι ευτραπελα δυστυχως

jophiel

Πάρε κινητό με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και πάλι θα πρέπει να κάνεις backup κάποια στιγμή και στο PC (ή να αγοράσεις πολύ χώρο στο icloud) σου και να σβήσεις τα βίντεο, κυρίως. Αυτά πιάνουν αρκετό χώρο. Ακόμα και με 256Gb να πάρεις, αν δε σβήσεις ποτέ τίποτα και τραβάς ένα σωρό βίντεο και φωτογραφίες, τότε θα πάθεις το ίδιο κάποια στιγμή.

Όνομα χρήστη
jophiel

Ο αποθηκευτικός χώρος δεν εξαρτάται από τη συσκευή. Καλά είναι να μην εξαντλείς τον αποθηκευτικό χώρο. Θα πρέπει να φροντίζεις κάποιες φωτό ή βίντεο να τις αποθηκεύεις στο cloud ή στον υπολογιστή σου αρκετά πριν εξαντληθεί ο χώρος αποθήκευσης, αλλιώς το κινητό προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί, ώστε να μπορέσει να εξοικονομήσει τον κατάλληλο χώρο που χρειάζεται για τη λειτουργία του.

Από αυτά που μου περιέγραψες, προφανώς πείραξες τις επιλογές συγχρονισμού με το cloud και σου έσβησε όσες δεν είχε εκεί και ήταν στη συσκευή σου, ενώ στη συνέχεια, αφού είδες ότι κάποιες σβήστηκαν, έκανες επαναφορά από cloud και στις έφερε διπλές. Τα κινητά, ανεξαρτήτως κατασκευαστή ή μάρκας, ΔΕΝ σβήνουν φωτογραφίες από μόνα τους.

Από τα μοντέλα που παραθέτεις, το SE είναι συνολικά καλύτερο.

6 Σχόλια

maria-markella12

Το 7 έχει μόνο 32gb και δεν πείραξα κάτι. Δεν γίνεται να έχω σβήσει 100 φωτόγραφίες και τόσες εφαρμογές και να γινεται αυτό το πράγμα. Και αυτή τη στιγμή ακόμα να μην μπορώ να μπω στο κινητό μου.

maria-markella12

Τώρα μπορώ να κάνω κάτι για να επαναφέρω το κινητό μου; Κοίταξα και τις κριτικές γενικά και των 3 κινητών που σας είπα και είδα ότι υπήρχαν πολύ καλές για το 8 και η αλήθεια βλέπω να μου αρέσει περισσότερο.

jophiel

Αν το πρόβλημα που περιγράφεις υπήρχε όπως το περιγράφεις, τότε θα το είχαν πάρα πολλοί και θα είχε γεμίσει το forum της Apple με παράπονα. Να ξέρεις ότι όχι 100, αλλά 500 φωτό να σβήσεις, αν τραβήξεις βίντεο υψηλής ανάλυσης 5 λεπτών ξαναγεμίζεις άνετα το χώρο που άδειασες. Επίσης οι εφαρμογές, εκτός κι αν είναι κάποια μεγάλα παιχνίδια με τρισδιάστατα γραφικά, δεν πιάνουν, συνήθως πολύ χώρο.

Αν θέλεις να γλυτώσεις χώρο ξεκίνα να σβήνεις βίντεο, αφού πρώτα κρατήσεις backup στο cloud ή στον υπολογιστή σου.

jophiel

Καταρχήν έχει τον επεξεργαστή του iphone 11. Αυτό σημαίνει πιο μακροχρόνια υποστήριξη με αναβαθμίσεις λειτουργικού και καλύτερη ταχύτητα (περίπου +40% σε σχέση με το 8). Η μπροστινή κάμερα τραβάει και βίντεο αργής κίνησης, περισσότερες επιλογές στη κάμερα, καλύτερες ταχύτητες Wifi και data.

Όνομα χρήστη