Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Euaggelos nta

Έχω το 8 και το πηρα εκθεσιακό μου ήρθε άριστο με 91% υγεία μπαταρίας ούτε γρατζουνιά ούτε ίχνος από τπτ σαν να ήταν κούτας συμφέρει από το να δώσεις 500 ευρώ για σφραγισμένο

Όνομα χρήστη
VassiliosK

Ας σου αρέσει το ρίσκο πάρ' το!
Η τιμή είναι δελεαστική, το πολύ-πολύ να βάλεις μια καινούρια μπαταρία.

Όνομα χρήστη
Alex_Troh

Καλημέρα σας,
Όπως φαντάζομαι γνωρίζετε, εκθεσιακό είναι ένα κινητό που βρίσκεται στον πάγκο ενός μαγαζιού και μπορεί ο καθένας να το πάρει στα χέρια του, να το δει, να το χρησιμοποιήσει. Παίζει μεγάλο ρόλο για πόσο καιρό ήταν εκθεσιακό. Είναι άλλο να ήταν για 1 μήνα, άλλο για 1 χρόνο και άλλο για 2 χρόνια. Ένα εκθεσιακό τηλέφωνο δεν έρχεται σφραγισμένο στο κουτί του. Έχει ανοιχτεί, έχει χρησιμοποιηθεί απο αρκετά άτομα και ένα μεγάλο αρνητικό είναι ότι ήταν συνέχεια συνδεδεμένο στο ρεύμα. Το πιο πιθανό είναι να έχει ήδη φθαρεί η μπαταρία. Δεν νομίζω να έχει εξωτερικές φθορές, αλλά είναι και αυτή μια πιθανότητα.. Το γεγονός ότι απο 550€ (στο περίπου) το έχουν πάει 270€, δηλαδή στο μισό περίπου της τιμής, εμένα προσωπικά ίσως και να με ανησυχούσε. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το ίδιο με ένα iPhone 8 που παίρνετε σφραγισμένο, το ανοίγετε και το χρησιμοποιείτε πρώτος εσείς. Δεν μπορώ όμως να είμαι 100% σίγουρη. Αν δεν το δείτε απο κοντά, να δείτε ότι όλα είναι κομπλέ (που είναι δύσκολο στην εποχή που διανύουμε), δεν μπορώ να σας πω ότι αξίζει. Ελπίζω να βοήθησα,
Καλή σας συνέχεια.

Όνομα χρήστη