Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vashunter

Το εχω στην κατοχη μου δυο μηνες περιπου. Την ημερα μια χαρα ειναι η καμερα, σε χαμηλο φωτισμο εχει λιγο θεματακι. Τα αρνητικα σχολια για την καμερα γινονται γιατι οταν πρωτοκυκλοφορησε ηταν η ναυαρχιδα της εταιρειας οποτε γινοταν συγκριση με ναυαρχιδες αλλων εταιρειων που οντως υστερει στην καμερα σε αυτη τη συγκριση γι αυτο και μετα απο λιγο κυκλοφορησε το 2s με βελτιωμενη διπλη καμερα και τον 845 και αρκετα ψηλοτερη τιμη. Για την τιμη που εχει σημερα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. Το κινητο απο επιδοσεις και αισθητικη ειναι απαιχτο.

Όνομα χρήστη
LAZOS.

Επειδή το έχω ψάξει πολύ... θα πω ότι το μόνο μείον είναι η κάμερα του. Αλλιώς σε όλα τα άλλα είναι κορυφή με τον 835 κιόλας στα κατω από 350 δεν βρίσκεις άλλα εύκολα...

2 Σχόλια

stathis_papakonstantinou35

ευχαριστω πολυ το μειον της καμερας εαν γνωριζεις σε ποια επιπεδα παιζει τωρα π.χ ειναι note 5? η χαμηλοτερη σε επιπεδο .

LAZOS.

Αν σου πω κάτι μπορεί να σου πω ψέμα...οπότε...Δεν ξέρω...πάντως κάτι απλοι τύποι λένε ότι το note 5 έχει καλύτερη κάμερα. (Έχε στο μυαλό σου και το mi a2 που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες.)

Όνομα χρήστη