What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
antonisraditsis

Τι καλύτερο από το mi MIX? εκτός ότι έχει καλύτερη ram και είναι 8 πυρηνο.

Username

1 Reply

wolverine 1

Εχει και αλλα πραγματα που δεν φαινονται στα χαρτια..καλυτερη οθονη,επισης επεξεργαστη τον 835 αντι τον 821,καρτα γραφηκων λιγο καλυτερη,Bluetooth 5.0,επισης σαν συνολο η συσκευη ειναι πιο μαζεμενει σε καποιους τους ενδιαφερει..και η καμερα λογικα θα ειναι βελτιωμενει!

4 Comments

antonisraditsis

Η οθόνη και η μπαταρία διαφέρει αρκετά από το mi Max που έχω εγώ? Πως σου φαίνεται?

wolverine 1

Ωστε εχεις το mi Mιx,αν θες να πας στο επομενο μοντελο πιστευω δεν αξιζει,εχει βελτιωσεις σε καποια πραγματα οπως επεξ,οθονη,καμερ, αλλα πιστευω δεν συμφερει,οταν βγει το mi Mix 3 εκει ναι θα εχει μεγαλες διαφορες..
Απο συγριτικα που εχω δει το δικο σου σε μπαταρια ειναι αριστο,δηλαδη καλυτερο απο το mi Mix 2,απο οθονη ομως ειναι καλυτερο το mi Mix 2,ελατωσαν πολυ την μπαταρια στο καινουριο(3400) ενω το δικο σ (4400) γιαυτο πιστευω δεν αξιζει να το παρει καποιος ενω εχει το mi Mix,αυτοι που δεν εχουν το πρωτο μοντελο πρεπει να πανε κατευθειαν στο mi Mix 2,γιατι οι διαφορα τιμης στα 2 κινητα αυτα ειναι λιγο..

John 85

Μήπως μπερδεψες το mi max με το mi mix; Γιατί άλλο κινητό το ένα και άλλο το άλλο... Κατά τη γνώμη μου από mi max σε mi mix 2 αξίζει να πάει και θεωρείται αναβάθμιση γι αυτό σε ρωτάω...

wolverine 1

Το διορθωσα john,το mi mix εννοουσα αυτο εχει ο φιλος..θα το καταλαβε οτι ελεγα αυτο,,απο mi max σε mi mix 2 οπως τα λες αξιζει η αναβάθμιση σιγουρα..

Username