Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bmwm.jimakos

Έχω πρόβλημα όταν μιλάω ενεργοποιούνται το βλου τουθ και λειτουργίες διάφορες όταν τό έχω στο αυτί Ποια λειτουργία νά απενεργοποίησω η ποιόν αισθητήρα

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Dimitrism__

Όταν απαντάς σε μια κλήση ή όταν παίρνεις εσύ τηλέφωνο, απλά μπορείς να πατήσεις το κουμπί που σβήνει την οθόνη ώστε να μην πατάς άθελά σου κανένα κουμπί (Bluetooth, φωτεινότητα, μεγάφωνο/σιγαση κλπ). Και όταν θες να τερματίσεις την κλήση απλά το ξαναπατας για να ενεργοποιηθεί η οθόνη.

Όνομα χρήστη
makoun93

Μολις το σηκωνεις για την κληση κλειδωσε την οθονη και εισαι κομπλε

Όνομα χρήστη
kat_bala

Κ γω όταν μιλάω ανεβαίνει η φωτεινότητα οθόνης στο τέρμα ή μπαίνει στο μενού, ενεργοποιεί το blue tooth κ γενικά κάνει διάφορα. Μια πρόχειρη λύση που βρήκα είναι ότι μόλις απαντήσω στην κλήση ή αρχίσω να μιλάω τέλος πάντων το κλειδώνω με το πλαϊνό πλήκτρο και είναι μια χαρά. Με το πέρας της κλήσης πρέπει να το ξεκλειδώσω κ να βγω από την λίστα κλήσεων.

1 Σχόλιο

mitsos.chania

Πατιουνται με το αυτι σου! Κελιδωνε καθ ολη την διαρκεια της κλησης!!!

Όνομα χρήστη
KKonstadine

Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου αυτό. Συμβάινει και σε μένα ανά περιπτώσεις! Όταν παίρνεις ένα κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή, λογικό είναι να κάνουν από κάπου έκπτωση για να βγάλουν κέρδος. Απλά μίλα με ακουστικά και μην χρησιμοποιείς κάτι περίεργα screen protectors που έχουν μαύρο χρώμα στην περιοχή των bezels.

Όνομα χρήστη