Έχω πρόβλημα όταν μιλάω ενεργοποιούνται το βλου τουθ και λειτουργίες διάφορες όταν τό έχω στο αυτί Ποια λειτουργία νά απενεργοποίησω η ποιόν αισθητήρα
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχω πρόβλημα όταν μιλάω ενεργοποιούνται το βλου τουθ και λειτουργίες διάφορες όταν τό έχω στο αυτί Ποια λειτουργία νά απενεργοποίησω η ποιόν αισθητήρα
4 Απαντήσεις
Όταν απαντάς σε μια κλήση ή όταν παίρνεις εσύ τηλέφωνο, απλά μπορείς να πατήσεις το κουμπί που σβήνει την οθόνη ώστε να μην πατάς άθελά σου κανένα κουμπί (Bluetooth, φωτεινότητα, μεγάφωνο/σιγαση κλπ). Και όταν θες να τερματίσεις την κλήση απλά το ξαναπατας για να ενεργοποιηθεί η οθόνη.
Κ γω όταν μιλάω ανεβαίνει η φωτεινότητα οθόνης στο τέρμα ή μπαίνει στο μενού, ενεργοποιεί το blue tooth κ γενικά κάνει διάφορα. Μια πρόχειρη λύση που βρήκα είναι ότι μόλις απαντήσω στην κλήση ή αρχίσω να μιλάω τέλος πάντων το κλειδώνω με το πλαϊνό πλήκτρο και είναι μια χαρά. Με το πέρας της κλήσης πρέπει να το ξεκλειδώσω κ να βγω από την λίστα κλήσεων.
Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου αυτό. Συμβάινει και σε μένα ανά περιπτώσεις! Όταν παίρνεις ένα κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή, λογικό είναι να κάνουν από κάπου έκπτωση για να βγάλουν κέρδος. Απλά μίλα με ακουστικά και μην χρησιμοποιείς κάτι περίεργα screen protectors που έχουν μαύρο χρώμα στην περιοχή των bezels.