What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Andreas_Ladakis

Καλησπέρα σας. Αγόρασα το vivoactive 3 πριν 5 μήνες. Είναι το 1ο επώνυμο smart watch που αγοράζω μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες από δύο προϊόντα φθηνά που έκαναν τα πάντα... και χάλασαν σε μια εβδομάδα. Κι η τιμή του συγκεκριμένου ήταν πολύ καλή κι αποτέλεσε το κυριότερο πλεονέκτημα για την αγορά του. Στο δια ταύτα : φορούσα το ρολόι κάθε μέρα επί ώρες και μου δημιούργησε ερεθισμό στον καρπό (το λουράκι του) χωρίς να έχω κάποια ευαισθησία. Σαν αθλητικό ρολόι είναι καλό. Είναι υπεραισιόδοξο βέβαια. Δηλαδή με έντονη αερόβια για 45' γράφει περίπου 700 θερμίδες. Μακάρι να γινόταν! Επίσης το έχω τεστάρει και με το τηλέφωνο στα βήματα κι έχει διάφορες. Αυτό συμβαίνει και στις σκάλες. Το φοράω όμως παντού κι έχει φάει πολύ θάλασσα πολύ νερό γενικά και ταλαιπωρία και δεν έχει βγάλει κιχ.. Εκεί που έχω παράπονο είναι στο θέμα του τηλεφώνου. Χάνει πολύ εύκολα την σύνδεση του με το τηλέφωνο. Ας προσπεράσουμε το κρασάρισμα της Garmin πριν λίγο καιρό. Που ήταν πολύ χοντρό αλλά οκ. Το ρολόι συνδέεται με το τηλέφωνο όποτε του καπνίσει. Έκανα πλάκα στην γυναίκα μου όταν είχα στην κωλότσεπη το κινητό και φορούσα το ρολόι. Όταν έβαζα το χέρι στην μπροστινή τσέπη έχανε την σύνδεση του. Τώρα έχει 3 μέρες που δεν συνδέεται και δεν ξέρω τι να κάνω. Γενικά δεν ξέρω τελικά τι να σας πω αν είναι δηλαδή καλό ή όχι. Πάντως αν ήξερα την συμπεριφορά του όπως την γράφω τώρα μάλλον δεν θα το αγόραζα καθόσον το θέλω και για τις δύο χρήσεις.

Username