Εκτος απο το μεγαλο φιλτρο που κουμπωνει πισω το καπακι δλδ , πιο μεσα υπαρχει μια οριζοντια υποδοχη για καποια εχτρα φιλτρα. Εχω δεν τα εχω γιατι αγνοουσα την υπαρξη τους. Που τα βρισκω και τι ακριβως κανουν.? ΕΙναι τα HEPA η ενεργου ανθρακα.? Η και τα δυο ειναι το ιδιο.? Καθε βοηθεια χρησιμη.Ευχαριστω
1 Σχόλιο
Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου. Ενδιαμεσα εμαθα καποιες επιπλεον πληροφοριες για τα φιλτρα μετα απο επικοινωναι με την Inventor Ελλας. Υπαρχει διαθεσιμο για τον αφυγραντηρα μας ενα ΣΕΤ 2 φιλτρων ΗΕΠΑ και ενεργου ανθρακα τα οποια μπαινουν μαζι στην οριζοντια υποδοχη πισω. Ειναι σχεδιασμενο ωστε να μπαινουν μαζι και οχι πατεντα τυπου στριμωγμα ας πουμε. Το ιδιο ειδα σε βιντεακι στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=B3O0PfmpIhs δες στα 0¨42 δευτερα. Ισως και να μην χριαζεται να καλλυπτει ολο το πισω μερος και να ειναι στο κεντρο επειδη οντως ετσι ειναι σχεδιασμενο. Παντως επειδη πηγα χθες στο κατάστημα ακομα και τα καινουργια μοντελα το ιδιο συστημα εχουν με την ιδια μικρη υποδοχη. Οποτε ισως κατι να ξερει περισσοτερο ο κατασκευαστης και ποσο μαλλον η Inventor που ειναι και σοβαρος κατασκευαστης. Εδω για να κλεισω ,μεσω της εξυπηρετησης πελατων οι ιδιοι θα μου αποστειλουν τα φιλτρα με αντικατοβολη στα 14ε ολα μαζι. Οποτε ισως αξιζει η προσπαθεια ωστε να δουλευει το μηχανιμα οπως ακριβως εχει σχεδιαστει. Το μηχανημα τρεια χρονια το δουλευω και εγω χωρις τπτ εχτρα πανω. Οποτε θα επανελθω μετα την προσθηκη αμα δω καποια διαφορα. Αν και στην πραξη ισως να μην γινει αντιλυπτη η διαφορα της ποιοτητας του αερα.