Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
AkriPro

Καλησπέρα. Αγόρασα την μηχανή πριν λίγες ημέρες. Σήμερα δοκίμασα να φτιάξω Ποπ-Κόρν για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, που κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνω γιατί η διαδικασία είναι πολύ απλή, όμως τα Ποπ-Κορν δεν γίνονται με τίποτα!
Όση ποσότητα και να βάλω, μία χούφτα καλαμπόκι για παράδειγμα, την άφησα επίτηδες πάνω από 5 λεπτά που αναφέρουν οι οδηγίες και δεν μου πέταξε ουτε το 1/10. Όλα τα υπόλοιπα μείνανε μέσα άσκαστα και απλά μαυρισμένα. Ξέρετε να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ή αν απλά έπεσα σε ελλατωματική;;
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το χύμα καλαμπόκι που αγόρασα;;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

spiros.nikolaou.94

Μάλλον το καλαμπόκι σου φταίει, δοκίμασε ένα συσκευασμένο να κανεις τη δουλειά σου

Όνομα χρήστη
cirrus

Δοκίμασε με άλλα ποπ-κορν. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και ανάλογα με το πως έχει συντηρηθεί ο σπόρος μέχρι να συσκευαστεί, είναι πιθανό να επηρεάσει το σκάσιμο. Αν συνεχίζει, ζήτησε επιστροφή, μπορεί να είναι ελαττωματική.

1 Σχόλιο

AkriPro

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μπήκα στην διαδικασία δοκιμής, αφού με το ίδιο ποπ-κορν αλλά διαφορετική μηχανή, πιο φθηνή μάλιστα από το VICKO, τα ποπ κορν έγιναν κανονικά όλα χωρίς κανένα άσκαστο. Γι'αυτό το λόγο επέστρεψα την μηχανή στο κατάστημα από το οποίο την αγόρασα. Μπορεί να έφταιγε το ποπ κορν, μπορέι να έπεσα σε ελλατωματική, δεν είμαι σίγουρος εν τέλη. Αγόρασα όμως την πιο φθηνή μικρότερη μηχανή η οποία μου έκανε την δουλειά μου σωστά.

Όνομα χρήστη