What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
miltostammy

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχετε.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Έχω μια delonghi dedica. Θα ήθελα αρκετά καλύτερο καφε. Αξίζει η μεταβαση;

Διαβάζω από όλους σας καλά σχόλια. Είμαι πρωτάρης στους καφέδες. Γενικά διαβάζω ότι για καλό καφέ πας σε συνδυασμούς μηχανής και μυλου με ποσά κοντά στο 1000.
Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τέτοιο πόσο.
Γιαυτό ρωτάω εάν τουλάχιστον στη μετάβαση που λέω να κάνω εάν αξίζει και δω διαφορά. Αλλιώς να παραμείνω στο ζουμάκι που μου δίνει η dedica.

Σας ευχαριστώ

Username

2 Replies

giorgos__jorje13__panagopoulos

Καλησπέρα φίλε. Εγώ πρόσφατα έκανα τη μετάβαση από gaggia χειροκίνητη στην συγκεκριμένη καφετιέρα, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Και από την ποιότητα του καφέ και από την ευκολία στην παρασκευή του καφέ. Έπαψα να βαριέμαι να φτιάξω καφεδάκι και να καθαρίζω πριν και μετά τη διαδικασία. Δεν είμαι ειδικός στους καφέδε, αν και πίνω αρκετούς. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του καφέ πλέον και κατά τη γνώμη μου έχει διαφορά στην ποιότητα από την προηγούμενη. Επιπλέον έχεις πολλές επιλογές στις μάρκες καφέ σε κόκκους. Αν σε παίρνει οικονομικά, πιστεύω ότι θα την ευχαριστηθείς. ελπίζω να βοήθησα.

Username
periklisv

Εγώ που ήμουν αρχάριος (και ακόμα είμαι) είμαι ικανοποιημένος από αυτήν. Μου αρέσει γιατί διαλέγω καφέ από όπου θέλω και δεν εξαρτώμαι από κάψουλες. Επίσης τον κάνω όσο βαρύ ή όσο ελαφρύ θέλω. Γενικά δηλώνω ικανοποιημένος από την αγορά, είχα πάρει το ασημί 336€ (βλέπω τώρα το μαύρο έχει 290)

Username