What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Maria_Voudouroglou

Εγώ είμαι 35χρ κ έχω ενήλικη ακμή.προσωπικα Τη πήρα για το λόγο,ότι βοηθάει λέει σε ακμή κ λιπαρότητα,παναδες κτλ( το γράφει μεσα στο φύλλο,),αλλά εδώ κ 1μηνα που τη χρησιμοποιώ δεν έχω δει το Πώς βοηθάει στα συγκεκριμένα! Σίγουρα στα ξηρά /ατοπικα δέρματα θα είναι καταπληκτική

Username

1 Reply

Ασημίνα Δεληλάμπρου

Εκπληκτική κρέμα για ακμή αλλα και για αντιγήρανση είναι η Belvita Alkaderma Acnecare 30gr.Περιέχει το συστατικο της histoplastin (alkana tinctoria) .
Sytenol® A: επιδρά ευεργετικά σε δέρματα με τάση προς τη λιπαρότητα, βοηθά στην αποσυμφόρηση των πόρων του δέρματος, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, έχει αντιμικροβιακή, κερατολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση.Έχει τη δρασει της ρετινόλης χωρις όμως να προκαλεί ξηρότητα και φωτοευαισθησία.

Σαλικυλικό οξύ: πολύτιμο αντιβακτηριδιακό, κερατολυτικό συστατικό. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ανανεώνει την επιδερμίδα κάνοντας διάνοιξη φαγεώρα. Βοηθά στην απολέπιση και διεγείρει την ανανέωση των νεκρών κυττάρων. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας καθιστώντας την απαλή και ανανεωμένη.
έχει και άλλα εξαιρετικά συστατικά(Aloe Vera,Έλαιο Tεϊόδεντρου ,.Έλαια Λεβάντας Καλέντουλας, Jojoba)Η κόρη μου τη χρησιμοποιεί εδώ και δυο μήνες και της έφυγαν σπυράκια και σημάδια .Την χρησιμοποιώ και εγώ σε όλο το πρόσωπο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Το σημαντικό δεν λαδώνει και έχει την υφή της παλιάς aquasol cream ,αν την ξέρεις.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Username