Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sofia_n24

Παιδιά έχω μπερδευτεί.. Τα σχόλια είναι διφορούμενα. Τα watt μου φαίνονται πολύ ικανοποιητικά. Υπάρχει κάποιος που να το έχει και να μην έμεινε ικανοποιημένος;;

Όνομα χρήστη

6 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
eliskroutz21

δεν ξέρω αν οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό που ακούνε. Μπορεί να μην έχουν ακούσει ποτέ κάποιον σοβαρό ήχο και στη σύγκριση να μένουν ικανοποιημένοι.
Αν είναι πάνω από 100watt άθροισμα όλα τα ηχεία (μαζί με το subwoofer) τότε εγώ είμαι αρχιμναδρίτης.
Προφανώς τα 300watt που λέει, δεν είναι RMS. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι για 100 ευρώ είναι μια χαρά.

Όνομα χρήστη
John_Angel60

Εγώ που την έχω έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Και στην χρήση και στην ισχύ.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
tzobanis

Λες και εισαι στο μυαλο μου !!! καταπληκτικη τιμη πλεον ,μια χαρα watt ,ομορφη εμφανιση ,πολλα review στο youtube για την μπαρα αλλα με τα σχολια εδω και γω δεν ξερω τι να κανω....Αν και για δωματιο 10 τετραγωνικων που την θελω....πιστευω θα ειναι υπεραρκετη !!!! Ας βοηθησει καποιος : ) https://www.argos.co.uk/product/6999397 παντως εδω που εχει πανω απο 1000 σχολια...με παει προς την αγορα της

2 Σχόλια

nikosredhair

Και εγώ σκέφτομαι να την. Πάρω φίλε.. Τελικά τι έκανες?

tzobanis

Παρα πολυ καλη την εβαλα σε δωματιο 10-15 τετραγωνικα το ονομαζω ησυχαστηριο απο τη γυναικα και το παιδι :)))))....Και εμενα μου αρεσει εμφανισιακα πολυ!!!! νετφλιξ βλεπω και μπαλα !!! Και φαντασου στο σαλονι εχω 5.1 σχεδον 1000 watt οποτε θα μπορουσα να σου πω ενα χαλι ! Για τα 99 ευρω φοβερο τσιμπα το

Όνομα χρήστη