Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Grigoris Avgoustidis

Θέλω να ρωτήσω κάποιον κάτοχο της συγκεκριμένης φωτογραφικής μηχανής, αν υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με την οθόνη που ειναι περιστρεφόμενη και ανοιγοκλείνει. Υπάρχει περίπτωση σε βάθος χρόνο να αποτελέσει πρόβλημα το γεγονός αυτό; Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

licitgr

Τη συγκεκριμένη την έχω λίγο καιρό, έχω όμως την 750D 1 χρόνο περίπου, αν εννοείς να παρουσιάσει λειτουργικό πρόβλημα το θεωρώ απίθανο, είναι σαν οθόνη κινητού. Τώρα από άποψη αν σπάσει φαίνεται πως η κατασκευή είναι αρκετά γερή και στη 200D. Θέλει βέβαια και λίγο προσοχή...

7 Σχόλια

Grigoris Avgoustidis

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να την αγοράσω, αν επενδύσω περισσότερα λεφτά σε φακούς πιστέυεις θα αξίζει περισσότερο για να ξεκινήσω από ότι να επενδύσω σε κάμερα kit; Και επίσης θέλω να ρωτήσω αν στην συγκεκριμένη μηχανή αξίζει να επενδύσω σε φακούς. Ευχαριστώ. (Έχω μία ιδέα απλά θέλω να ξεκινήσω με μια μέση τιμή)

licitgr

Για αρχή το kit είναι μια χαρά. Αν θέλεις να ασχοληθείς μόνο για φωτογραφία η 200D δεν είναι ό,τι καλύτερο. Για βίντεο είναι τέλεια!
Για μένα πάρε το kit και όταν δεις πως δεν σε καλύπτει τότε άρχισε να ψάχνεις για καλύτερους φακούς.Οι οποίοι αν παραμείνεις σε Canon θα σου μείνουν για το επόμενο σώμα. Αν πάρεις ef mount θα τους έχεις και για full frame

Grigoris Avgoustidis

Πιο πολυ με ενδιαφερει η φωτογραφια παρα το βιντεο. Ποια φωτογραφικη θα μου προτεινες για να εστιασω πιο πολυ στην φωτογραφια; Ή θα μου πρότεινες να πάρω την φωτογραφική και να επενδύσω σε φακούς λόγω της εστίασής μου στην φωτογραφία;

Νικόλας Στρατηγός

Γεια χαρά. Η επιλογή που θα κάνεις καλώς ή καλώς ξεκινάει από τα χρήματα που έχεις να διαθέσεις και από το τι θες να κάνεις. Ουσιαστικά η 200D έχει τον ίδιο σένσορα και επεξεργαστή με την 800D (499 ευρώ για σώμα) και την 77D (665 ευρώ για σώμα), πράγμα που την κάνει κατά την γνώμη μου μια πάρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ξεκινάει και θέλει ένα καλό αλλά φτηνό σώμα και να επενδύσει σε φακούς. Η διαφορά τους είναι στα focus points και γενικά στα εξωτερικά ρυθμιστικά κουμπάκια, όπου η 200D είναι ''κουτσουρεμένη'', σαν αποτέλεσμα όμως ποιότητας είναι ίδιες. Προσωπικά έχω αγοράσει την 200D γιατί είμαι μουσικός και κάνω βίντεο για τα κομμάτια μου. Την αγόρασα με τον kit 18-55mm f/4-5,6 και στην πορεία πήρα τον 17-55mm f/2,8 (μεταχειρισμένο στα 440 ευρώ) και έχω μείνει υπέρ ικανοποιημένος για αυτό που κάνω, αλλά και σε φωτογραφίες. Εσύ όμως που θες να εστιάσεις στην φωτογραφία θα έλεγα ότι ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις και προς Nikon πλευρά, η οποία θεωρείται καλύτερη σε αυτόν τον τομέα. Όχι ότι με την Canon δεν βγάζεις καλές φωτογραφίες απλά η Nikon έχει ένα μικρό προβάδισμα. Σε αντίστοιχα χρήματα με την 200D είναι η D5600 (460 ευρώ για σώμα), που είναι εξαιρετική μηχανή για φωτογραφίες, αλλά όχι τόσο καλή για βίντεο κυρίως λόγο του focus system της που είναι κατώτερο του Dual Pixel Autofocus της Canon (στο βίντεο έχει η Canon το προβάδισμα). Γενικά στο internet υπάρχουν πολλά που μπορείς να δείς και να συγκρίνεις. Ελπίζω να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα παρά πάνω.

Grigoris Avgoustidis

Με βοήθησες υπέρ αρκετά φίλε μου απλά βρήκα την ευκαιρία να πάρω την 800D ενός φίλου μεταχειρισμένη με κιτ φακο battery grip και τέσσερις μπαταρίες στα 500 ευρώ. Και επειδή είναι και το budget μου τόσο σκέφτηκα να κάνω αυτή την κίνηση. Η γνώμη σου θα ήταν να το απορρίψω; Ευχαριστώ.

licitgr

Είναι πολύ καλύτερη από τη 200 αν ο φακός του κιτ είναι stm πάρτη με κλειστά μάτια!!!

Όνομα χρήστη