Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Petros.Ztn

Βασική ερώτηση που δυστυχώς έχω διαβάσει πως είναι "αγκάθι" για τις επαγωγικές.
Το θέμα είναι ο βασικός σκοπός των εστιών, δηλαδή μαγειρεύει "καλά" όλους τους τύπους φαγητών (Όσπρια, Βραστά, τηγανιτά, χύτρα κτλ); π.χ. Ο αρακάς/φακές/λαχανικά/ζυμαρικά γίνονται καλομαγειρεμένα ή δεν μαγειρεύεται καλά και παραμένουν σκληρά;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

djlevo7

Η προσωπική μου εμπειρία είναι αρνητική. Το νερό βράζει απίστευτα γρήγορα αλλα τα όσπρια, αρακάς, φασολάκια, ακόμα και το κρεμμυδι σωτέ, δεν βράζουν με τίποτα. Παραμένουν σκληρά ανεξάρτητα από το πόση ώρα τα βράσεις. σκέψου ότι σε κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια, σωτάρισα πολύ ψιλοκομμένο το κρεμμύδι 15 λεπτά το οποίο στη συνέχεια έβρασε 30 λεπτά μαζί με τη σάλτσα, και στο τέλος το κρεμμύδι ήταν σκληρό. Ακόμα και με χύτρα ταχύτητας, ο αρακάς και τα φασολάκια δεν μαλακλωνουν με τίποτα. Από την άλλη, τα μακαρόνια βράζουν μια χαρά. Τα τηγανιτά κρέατα όπως και τα καλαμαράκια γίνονται πολύ καλά. Οι τηγανιτές πατάτες πάλι, δεν τηγανίζονται ωραία. Είναι λες και το τηγάνισμα δεν φτάνει στον πυρήνα της πατάτας. Είναι καλά τηγανισμένες απ έξω, αλλά μέσα όχι.
Εγώ θα την αντικαταστήσω με κεραμική εστίας που κατά την άποψή μου μαγειρεύει πολύ πιο νόστιμα όλα τα φαγητά.

2 Σχόλια

Petros.Ztn

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάλι καλά διάβασα κάποια αρνητικά και δεν την αγόρασα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν τόσες καλές κριτικές. Μήπως φταίνε τα σκεύη που χρησιμοποιήτε; Μήπω; μαγειρεύουν μόνο συγκεκριμένα φαγητά; Από'τι έχω καταλάβει, μόνο για κανένα ζυμαρικό ή τηγανιτό κάνουν...

djlevo7

φίλε μου κι εμένα μου κάνουν εντύπωση τα πολλά θετικά σχόλια. μαζί με την εστία αγόρασα νέα σκεύη τα οποία σου παραθέτω:

• χύτρα Tefal Clipso Minut'Perfect
  • σειρά από κατσαρόλες Silit Nature Blue

είναι όλες κατάλληλες για επαγωγικές.
να σημειώσω ότι τα ίδια σκεύη μαγειρεύουν μια χαρά σε κεραμικές εστίες.
οτιδήπποτε όσπριο, λαχανικό-όσπριο μαγειρέψεις στην επαγωγική, δεν τρώγεται...

Όνομα χρήστη