Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nikos_CHamitzidis

Εχω παρει το συγκεκριμενο προιον και δεν δουλευει οπως θα επρεπε οσο αφορα τις ταχυτητες και τα σφαλματα. Εχω ΝΟVA με aftermarket tp-link που δουλευει κανονικα. Τι μου διαφευγει; Το πηρα για καλυτερα μετα απο πολλες και συχνες διακοπες που μας παρουσιαζε το tp-link μετα απο κακοκαιρια. Το επέστρεψα ηδη μια φορα στον μεταπωλητη αλλα ακομη και μετα την δευτερη προσπαθεια με καινουρια ιδια συσκευη δεν υπαρχει καμια διαφορα. Να τονισω οτι εχω συμβουλευτει τηλεφωνικα τεχνικο της ASUS αλλα δεν λυθηκε το προβ΄λημα. Καποιος ειδικος ειχε σχολιασει σχετικα. Οποιος μπορει να βοηθησει, καλοδεχουμενος.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

keysmith

να υποθέσω έχεις περάσει εσύ με το χέρι τους κωδικούς γραμμής σου σε nova (θέλει κωδικούς η nova δεν είναι σαν την wind). Αν δεν βάλεις κωδικούς σε ADSL (τέτοια έχω) σε εμένα κλειδώνει χαμηλά στα 6mbps (?) αντί 15 mbps που μπορεί να πιάσει η γραμμή. Σημείωση κάποιοι routers παίρνουν μόνοι τους αυτόματα τους κωδικούς από το δίκτυο της nova με το που συνδέονται (μέσω tr069?) αλλά άλλοι όπως αυτός όχι (πρέπει εσύ να τους περάσεις). Αυτό για την ταχύτητα για τα errors τι ακριβώς παθαίνεις;

Όνομα χρήστη
Not Moderated

Έχω και εγώ πρόβλημα με nova ανεξάρτητα από το router. Δοκίμασα 3 ακόμα συσκευές και πάντα μετά από κάποιο διάστημα δεν παίρνουν dns ενώ είναι κανονικά συγχρονισμενες. Αν βγάλεις το καλώδιο τηλεφώνου και το ξανασυνδεσεις παίρνει πάλι οπότε δεν είναι θέμα της συσκευής.

Όνομα χρήστη