Καλησπέρα!!
είναι φυσιολογικό η μηχανή να εμφανίζει νερά από κάτω? μου δίνει την εντύπωση πως τρέχουν από την κανάτα νερού μετά από κάθε χρήση ενώ την κουμπώνω καλά..
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα!!
είναι φυσιολογικό η μηχανή να εμφανίζει νερά από κάτω? μου δίνει την εντύπωση πως τρέχουν από την κανάτα νερού μετά από κάθε χρήση ενώ την κουμπώνω καλά..
2 Replies
ευχαριστώ για την απάντηση!! τα νερά ξεκινάνε από το καθαρό δοχείο νερού διότι όταν το αφαιρώ, παρατηρώ από κάτω νερά.. πιθανόν τα ελατήρια της κανατας.. σε ευχαριστώ για την ενημέρωση διότι είναι εντός εγγύησης και μόλις, ούτε εναν μήνα χρήσης.. ώστε να επικοινωνήσω με το κατάστημα
Καλημέρα! Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Την έχω πολλά χρόνια στον πάγκο και ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Το δοχείο καθαρού νερού έχει ελατήρια και λαστιχάκια ώστε να μη τρέχει όταν το γεμίζουμε, ελέγξτε κατά αρχήν αν είναι ok. Το ότι βέβαια εμφανίζεται μετά από κάθε χρήση θα με οδηγούσε πρώτα από όλα στο δοχείο συλλογής υπολειμμάτων (αν έχει διαρροή επειδή γέμισε, αν ράγισε κλπ ) ή στο portafiter ( την κλείστρα) μήπως έχει διαρροή από εκεί....