Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
angelsride

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω για το συγκεκριμενο προιον για στεγανωση ταρατσας,ποσο θελει ανα τμ και γενικα ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας;Αξιζει ή να κοιταξω κατι αλλο οπως π.χ το Hyperdesmo C-LV, DUROSTICK DS-220, ISOFLEX PU 500
Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Joan_Theodorakopoulou

είναι ανάλογα τι ανάγκη έχεις. έχεις μόνωση από κάτω με ασφαλτοπανο σε καλή κατάσταση τότε durostick .

3 Σχόλια

Joan_Theodorakopoulou

οτιδήποτε άλλο εάν από κάτω υπάρχει ασφαλτοπανο πρέπει να βγει το συγκεκριμένο όμως της durostick όχι.

angelsride

Δεν υπάρχει ασφαλτοπανο, υπήρχε μια θερμομόνωση της πλάκας από έναν απατεώνα εργολάβο με fibran και από επάνω έριξε ένα λεπτό τσιμέντο και αυτό το σκέπασε με κάτι μουσαμάδες.Αυτό πήρε νερό και βγήκε στο ταβάνι και στους τοίχους. Τελικά τα ξήλωσα τα πανιά αυτά και επάνω από το τσιμέντο έβαλα τα Hydrostop roof της Durostick που είναι τσιμεντοειδές και έβαλα και υαλόπλεγμα. Άντεξε περίπου 2 χρόνια και τώρα γλύφει νερό από τα λούκια που κατεβαίνουν από την ταράτσα δίπλα στους τοίχους του σπιτιού. Είμαι Λάρισα και απο πέρυσι με τις βροχές έχω πάλι θέμα....Σκέφτομαι να τα ξηλώσω όλα και να μείνει η παλιά ταράτσα που είχε μωσαϊκό και να βάλω ένα επαλοιφόμενο

Joan_Theodorakopoulou

ποπό έχεις ανέβει Γολγοθά. για μένα θα σου έλεγα να πάρεις ένα τηλέφωνο στην durostic σ αφηνω το τηλ να μημ ψάχνεις 21 1600 3500 να τους πεις ακριβός τι συμβαίνει στην ταράτσα σου και θα σ καθοδηγήσουν. εμένα μ βοήθησαν παααρα πολύ! ήταν πολύ βοηθητικοί αλλά τους είπα ακριβώς τι έχω κάνει στην ταράτσα.

Όνομα χρήστη
spudoulis

Silastic 612 της sika το καλύτερο στην κατηγορία που ψάχνετε!!!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη