Καλησπέρα. Σκεφτόμουν να την αγοράσω για τον πρώτο μου υπολογιστή γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα λάπτοπ . Χρήση εννοείται κυρίως gaming . Αξίζει ; Υπάρχει κάποια καλύτερη σε αυτή την τιμή ; Δεν θέλω να δώσω 500€ για αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη μοιάζει τέλεια επιλογή . Επίσης επειδή σκοπεύω να βάλω στο pc μια rtx 2070 super , υποστηρίζει g sync ;
3 Comments
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε . Έρχομαι φαντάσου από χρόνια 15,6 ιντσες λάπτοπ 60 χερζ . Ελπίζω να με εκπλήξει η οθόνη . Τα προϊόντα αυτά γενικά για desktop hardware είναι απαραίτητο να πληρώσεις μεταφορικά ή μπορείς να τα παραλάβεις και από το εκάστοτε κατάστημα ;
Εαν πας απο το καταστημα δεν πληρωνεις τα εξτρα ( μεταφορικα, αντικαταβολες που ειναι +5 ευρω κλπ ) ..
Αν πας απο msystems για παραδειγμα θα την παρεις 350 ευρω και οχι 375 που ειναι με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη ..
Για καποιο λογο ανεβηκε η τιμη της.... 320 ηταν πριν 2 μερες , τωρα ειναι στα 350 η AW2518HF... Παντως ειναι οθοναρες και οι 2 που σου ανεφερα... Αξιζουν καθε ευρω...
Αν όμως την παραγγείλεις πχ την συγκεκριμένη οθόνη από το κατάστημα με 310 που έχει όχι από το mysystems , μπορώ να πάω στο συγκεκριμένο κατάστημα όταν έρθει να την πάρω; Ακόμα και με παραγγελία να είναι γιατί η μεταφορά είναι τζάμπα χρήματα 20 ευρώ δεν έχω πρόβλημα στο κουβαλημα