What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
christoshss

O @jimskroutz παρακαλώ να με βοηθήσει να μάθω για το Input Lag της συγκεκριμένης οθόνης η οποία κατα τα λεγόμενα του ειναι η πιο αργή απ΄όλες στα 240 hz. Επίσης να με βοηθήσει να βρω πιο γρήγορες στα 240 και πιο οικονομικές απο 300 € .

Παρακαλώ να μου αφήσει τιμές / ταχύτητα / panel . Ευχαριστώ

Username

1 Reply

Manos tsag

Δεν εχει ιδεα το παλικαρι φιλε... Ξεφτιλιζε μονος του o  τυπος και για να δεις ποσο βλακας ειναι στα σχολια γραφει οτι ειναι αργη αλλα στην αξιολογηση εχει βαλει οτι η αποκριση ειναι αριστη... Τις πιο καλες οθονες σε 25" 240hz τις εχει η Alienware δεν ειναι τυχαιο οτι την χρησιμοποιουν Ninja, Nickmercs οι οποιοι παιζουν shooters games fortnite & warzone.. Τωρα που βγηκε η καινουρια τους η 2521hf με το πιο γρηγορο IPS πανελ στην αγορα . με πραγματικο 1ms GTG και οχι MPRT οπως ολα τα αλλα ips .... με 8bit panel και απιστευτα χρωματα , εγω που την δοκιμασα μου επεσε το σαγονι στο Dell store ..

Οσο για σενα @jimskroutz σε λυπαμαι , καλυτερα να μην γραφεις τιποτα γιατι υπαρχουν και ατομα που δνε ξερουν και καθονται και σε πιστευουν εσενα και την παραπληροφορηση σου... πως φαινεται οτι δεν εχεις κατσει ποτε σε 240hz μονιτορ , που λες οτι δεν υπαρχει διαφορα απο 144 σε 240... και επισης οσο για τις 165hz οθονες που λες , ενα asus monitor που ειχε ο κολλητος μου του καηκε στον χρονο απανω  λογω οτι του εκανε overclock απο 144 σε 165hz....
Επισης περιμενω και εγω να μου πεις ποια εταιρια εχει τις " οθοναρες " που λες περα απο την DELL.. LG27GL850 ? μετρια επιλογη, την εχω δοκιμασει , κανει ghosting σε shooters games και fast paced games , σε csgo , warzone που επαιξα εγω ...
Μονο ενα μονιτορ που εχω δοκιμασει εγω σε csgo και ειναι καλο και μπορει να συγκριθει με τις alienware των 240hz και αυτο ειναι το asus pg258q ( με χειροτερα χρωματα απο τις alienware αλλα ιδια αποκριση) ΟΜΩΣ η Asus εχει το χειροτερο quality control στις οθονες τις , παιζεις με το γνωστο panel lottery οταν προκειται για asus , και δεν εχει και αντιπροσωπεια στην Ελλαδα..

Username