Έχω GTX 780 σχετικά είναι παλιά κάρτα γραφικών.. θα είναι η οθόνη 240 Hz όταν είναι με αυτή την κάρτα γραφικών ή πρέπει να πάρω καινούργια για να είναι 240hz?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχω GTX 780 σχετικά είναι παλιά κάρτα γραφικών.. θα είναι η οθόνη 240 Hz όταν είναι με αυτή την κάρτα γραφικών ή πρέπει να πάρω καινούργια για να είναι 240hz?
1 Απάντηση
τα hz με την κάρτα γραφικών έχουν την σχέση ότι. όσα hz παραπάνω έχει το μονιτορ τόσο πιο smooth θα είναι η εμπειρία σου στο gaming π.χ αυτο το μόνιτορ είναι 240 hz οπότε για να βλέπεις αυτα τα 240 hz πρέπει να πιάνεις 240fps οπότε ναι πάρε μια καλή καρτα γραφικών. Εγώ μπορώ να σου προτείνω να κοιτάξεις όλοι την σειρα rtx ή από gtx 1070 και πάνω
2 Σχόλια
Οκκ θενξξ λογικά θα πάρω την GTX 1660 6gb oc
με την 1660 δεν θα πιανεις 240fps οπότε θα σου προτεινα μια rtx 2060 super ή μια rx 5700. αν θες να παρεις τώρα θα σου πρότεινα την rx 5700 asus rog strix με τους 3 ανεμιηστηρες για τις καλυτερες θερμοκρασίες. κάνει 340 ευρώ. είναι αρκετά περισσότερα αλλά αν θες 240fps θα πρέπει να δώσεις αυτά τα χρήματα. Αν δεν θες να δώσεις τόσα χρηματα μην πάρεις καν αυτή την οθόνη. επίσης τι επεξεργαστή έχεις?