Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kostas_Kostas1555438429

καλησπέρα σας. Παρακαλώ για βοήθεια από τους κατόχους. Την αγόρασα σήμερα (σε άσπρο) και δεν συνδέεται. Ασε που μιλάει κινεζικα και δεν αλλάζει. Προχωράω αρκετά, διαβάζει το QR από το κινητο και μετά λεει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο και θέλει reset. Τουλάχιστον στο app είναι αγγλικα κι όχι κινέζικα. Δοκιμασα όλες τις επιλογές για χώρες που μου έδινε το app, είδα το serial και δεν είναι Κινας, που λένε ότι μπορεί να φταει οταν πας να το εγκαταστήσεις εκτός Κίνας. Έχω κανει τα πάντα κι έφαγα ώρες. ΠΑρακαλώ αν κάποιος έχει κάτι να πει, να βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
alexander.m

Καλησπερα,έβγαλες ακρη? απο πιο καταστημα την αγορασες για να μην την παρουμε απο εκει,ευχαριστω

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
ALEX VASILIADIS

Αδερφε μαλλον σου εδωσαν την κινεζικη. δλδ αυτη που εχει το κινεζικο λογισμικο και οχι το ευρωπαικο αρα γι'αυτο μιλαει κινεζικα. και προσπαθει να συνδεθει σε κινεζικο σερβερ , γιάυτο δεν μπορεις να την συνδεσεισ. . εγω εχω 10 απο αυτεσ και δουλευουν ρολοι . καποια καταστήματα αγοραζουν μεσω κινεζικων καταστιματων και κανουν μεταπωληση εδω , αλλα οι καμερεσ δεν εχουν τα ευρωπαικα δεδομενα συνδεσησ και δεν δουλευουν

1 Σχόλιο

Kostas_Kostas1555438429

Καλησπέρα. Τελικά ήταν η κινέζικη. Το μαγαζί με παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία. Φάγαμε ώρες και τηλέφωνα προσπαθώντας αλλά τίποτα. Ήταν εξυπηρετικοί. Αφού δοκίμασα ό,τι μου είπαν και δεν έγινε τίποτα, την έστειλα και μου έστειλαν πίσω νέα. Μετά συνδέθηκε αμέσως.ευχαριστω.

Όνομα χρήστη